Dossier+Vakbeurs%3A+het+bestaansrecht+van+de+Vakantiebeurs
Nieuws

Dossier Vakbeurs: het bestaansrecht van de Vakantiebeurs

EVENEMENTENLOCATIE BEURSGEBOUW - De Vakantiebeurs. Dat is toch wel een oertitel onder de beurstitels, maar wat is in deze online wereld nog het bestaansrecht van een titel als de Vakantiebeurs? EventBranche.nl toog naar Jaarbeurs in Utrecht en vroeg het aan brandmanager Bart Meijer.

Jaarbeurs is een icoon van een evenementenlocatie binnen de Nederlandse eventbranche. Beurzen, congressen, events, een beetje eventprofessional, sterker nog een beetje Nederlander is er ooit wel een keer geweest. Daarom was EventBranche.nl extra trots op de samenwerking tussen Jaarbeurs, RTLZ.nl en EventBranche. In een serie over Jaarbeurs. haar beurstitels, overige evenementen en haar slimme ondernemersdrift, nam EventBranche.nl onder meer een kijkje op de beurstitel, der beurstitels: de Vakantiebeurs. Want nu het vakantie boeken zich vrijwel geheel afspeelt in een online wereld, is de logische vraag: wat is dan toch het bestaansrecht van de Vakantiebeurs?

Bart Meijer, brand manager van de Vakantiebeurs: 'De combinatie tussen een dagje uit en het informeren naar een vakantiebestemming. Op de Vakantiebeurs bieden we de mensen het persoonlijke contact en het ultieme reisadvies op maat.'
 

>> Lees ook: Het geheim van de Vakantiebeurs op RTLZ.nl


Foto’s: Clickshots.nl
Video: Videocompany.nl


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.