Haarlem+Marketing+nodigt+u+uit+voor+een+dag+Ontmoet+Haarlem
Nieuws

Haarlem Marketing nodigt u uit voor een dag Ontmoet Haarlem

CITYMARKETING - Ontmoet Haarlem is dé dag voor meetingplanners, eventmanagers en directiesecretaresses om kennis te maken met Haarlem en omgeving. Tegelijkertijd zijn er workshops om u ook inhoud mee naar huis te geven.

City Marketing Haarlem organiseert in samenwerking met HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie een interessante en inspirerende ‘ontmoeting’. Een ontmoeting met een historische, maar tegelijk ook bruisende stad, waar een twintigtal vergader- en congreslocaties aan of nabij de Grote Markt liggen. Daarnaast brengen we het kwaliteitsaanbod van MICE-locaties in de prachtige omgeving van Zuid-Kennemerland bij je onder de aandacht. Een uniek palet met interessante perspectieven.

De dag begint en eindigt in de grootste congres- en vergaderlocatie van Haarlem, de Philharmonie. Gedurende de dag nemen we je op ludieke wijze mee om de vele mogelijkheden te leren kennen die Haarlem als congres- en vergaderstad te bieden heeft. Te voet, per fiets en over het water. ‘Ontmoet Haarlem’ staat voor kwaliteit, gastvrijheid en diversiteit. Kortom, een uitstekende gelegenheid om de grote verscheidenheid aan locaties, van historisch en monumentaal tot architectonisch en eigentijds, ieder met hun eigen mogelijkheden, in één dag te beleven.

Maar dat is niet alles. Tijdens de workshops en bij alles wat we je deze dag laten zien, proeven en horen is het uitgangspunt om je ideeën aan te reiken die jouw meeting of congres tot een succesvolle ontmoetingkunnen maken. We eindigen de dag met een bier- en wijnproeverij die uitermate geschikt is om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.
 

>> Inschrijven voor Ontmoet Haarlem
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.