Groovy+Business%3A+succesvol+cocreeren+en+leidinggeven+met+muziek+als+metafoor
Nieuws

Groovy Business: succesvol cocreeren en leidinggeven met muziek als metafoor

Binnen de eventbranche zien we veel takken van sport de revue passeren, maar zelden zien we echte ras muzikanten die bedrijven een eye opener bieden met muziek als metafoor voor leiderschap en teambuilding. Groovy Business boost je energie en laat je op verrassende en interactieve wijze zien hoe je de krachten binnen een team of bedrijf bundelt en verschillende disciplines productief maakt!

Peter van Kempen is eigenaar van Groovy Business. Afgestudeerd aan het conservatorium werkte hij o.a. voor grote musicalproducties van Joop van den Ende, het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en als muziekaal leider bij de theatershow van Tineke Schouten. Met zijn bedrijf, dat inmiddels 5 jaar bestaat, geeft hij muzikale lecture-shows en een nieuwe dimensie aan leiderschap en onderling samenwerken. Hij vertaald als het ware jullie verhaal in een muzikale compositie en laat je zien hoe de diverse rollen binnen een team kunnen grooven naar een gezamenlijk doel.

Het is een energieke, muzikale peptalk met verrassende nieuwe inzichten voor u, uw klanten, relaties en medewerkers.

Met muziek van Bruno Mars tot Mozart en van Michael Jackson tot Queen, neemt van Kempen je mee in hoe muzikanten kennis delen, krachten bundelen en verschillen productief maken. ‘Want het geheim van succesvol samenwerken zit niet alleen in de individuele kwaliteiten, maar vooral in de manier waarop wordt samengewerkt’. Kortom, een perfecte eye-opener voor inspiratiedagen, brainstormsessies, meetings, workshops en andere evenementen.

Facts & Figures
De standaard show duurt ongeveer een uur, maar afhankelijk van uw wensen en de rol van Groovy Business kan daarvan worden afgeweken. De groepsgrootte varieert van 5 tot 500 personen maar neemt u bij meer of minder mensen gerust contact op voor de mogelijkheden. Afhankelijk van de locatie en de grootte van de groep maken wij gebruik van audio-techniek. Wij kunnen samenwerken met de locatie, uw AV-leverancier of wij verzorgen dit zelf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event?
Neem contact op met Peter via peter@groovy-business.com.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.