Grootste+medische+congres+van+Europa+tekent+meerjarige+overeenkomst+met+ACS
Persberichten

Grootste medische congres van Europa tekent meerjarige overeenkomst met ACS

Na een uitgebreide tenderprocedure heeft de European Society of Cardiology (ESC) een 4-jarige overeenkomst met ACS getekend voor de bouw van tijdelijke zalen en de levering van audiovisuele faciliteiten. ESC is het grootste en meest invloedrijke medische congres in Europa, dat dit jaar werd bezocht door bijna 33.000 professionals uit 156 landen.

Het jaarlijkse congres van de European Society of Cardiology (ESC), was dit jaar opnieuw een overweldigend succes. Bijna 33.000 professionals uit 156 landen bezochten dit grootste en meest invloedrijke medische congres in Europa - en de grootste cardiovasculaire conferentie ter wereld – dat van 25 t/m 29 augustus plaats vond in Messe München.

Vlak voor de start kondigde ESC aan een 4-jarige overeenkomst met ACS te tekenen voor de bouw van tijdelijke zalen en de levering van audiovisuele faciliteiten in diverse congrescentra in Europa. Dit gebeurde na een tenderprocedure, waarbij het aanbod van ACS uitgebreid werd vergeleken met dat van andere leveranciers op de markt.

Jessica Ylstra (CEO ACS): "ACS is er trots op de afgelopen 20 jaar partner te zijn geweest van ESC, en we zijn zeer vereerd om mede op grond van ons innovatieve aanbod te zijn gekozen als de belangrijkste leverancier. We kijken uit naar de hernieuwde samenwerking!".

In München was ACS verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van 13 tijdelijke zalen, elk geschikt voor 200 tot 1.000 personen. Samen met Messe München faciliteerde ACS ook de levering van audiovisuele faciliteiten in de 9 vaste zalen van het congrescentrum, waaronder het grote auditorium voor 3.000 bezoekers. Het congres was in alle opzichten een groot succes.

Isabel Bardinet (CEO ESC): "München was het meest recente voorbeeld van de productieve samenwerking die we met ACS hebben ontwikkeld. We waarderen het dat zij voortdurend anticiperen op onze veranderende behoeften, en ervoor zorgen dat het ESC-congres de allernieuwste technologieën en ontwikkelingen aan kan bieden aan een continue groeiend aantal cardiologen."

Terwijl het ESC-congres 2018 net is afgelopen zijn de voorbereidingen al begonnen voor het ESC Congres 2019 in Parijs en 2020 in Amsterdam, de thuishaven van ACS. We zijn er trots op om met behulp van onze innovatieve aanpak de congresdeelnemers te kunnen laten profiteren van de compleet nieuwe look-and-feel van onze tijdelijke zalen.

Kijk voor meer informatie onze website: www.acsaudiovisual.com of bel Anneke Postma 020 606 9340.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.