Gratis+naar+The+Next+Event%3F+Kan+dat%3F+Ja+dat+kan%21
Nieuws

Gratis naar The Next Event? Kan dat? Ja dat kan!

THE NEXT EVENT - Jawel, het kwam wat stroef op gang, maar opdrachtgevers en bureaus zien nu in hoe waardevol The Next Event op dinsdag 3 april in de Van Nelle Fabriek is! Er staan al 300 opdrachtgevers en bureaus op de gastenlijst. Het evenement dat twee soorten opdrachtgevers en bureaus bedient, is voor een enkeling gratis te bezoeken...wilt u weten hoe?

1 event, 2 programma’s. The Next Event splitst zichzelf in 2-en, ideaal om met het complete team naar toe te gaan. Het ene deel, EventBrancheLIVE Congres, richt zich op de vraag WAAROM? en draait om de strategische inzet van events. Het andere deel, EvenementOrganiserenLIVE, richt zich op HOE? en focust op de uitvoer en daadwerkelijke organisatie van evenementen. Dat tweede deel is gratis te bezoeken, mits u opdrachtgever of bureau bent!


EventBrancheLIVE Congres
Over de strategische inzet van events en live binnen de marketing- en communicatiemix

Doelgroep: Een congres voor marketeers, communicatieprofessionals, leidinggevenden van bureaus en overige opdrachtgevers die op een strategische manier evenementen en live inzetten binnen de marketing- en communicatiemix.

Prijs: 149,- euro

Tijdens het congres komen diverse A-merken (Shell, Ahold en Coca-Cola) op het podium, die inzicht geven en expertise delen over hoe live/events een rol spelen in hun marcom-mix. Naast de topmerken die u gaan inspireren, kennisdelen en uitleggen hoe live zijn rol heeft gevonden, hebben we een keynote spreker die uw kijk op eventmarketing en live communicatie 180 graden zal laten draaien…

Meer info en inschrijven via deRegistratiebalie >>



EvenementOrganiserenLIVE 
Een kennisvloer met 6 pleinen, waar praktische informatie, kennis, inzichten, do’s, don’ts en tips gehaald kunnen worden voor de praktische uitvoer van evenementen. 

Doelgroep: opdrachtgevers/organisatoren die meer willen weten over de uitvoer van evenementen, nieuwe regel/wetgeving, trends, ontwikkelingen en tips.

Prijs: GRATIS

U krijgt antwoorden op alle vragen die horen bij Hoe organiseer ik het meest impactvolle evenement? En u komt eenvoudig in aanraking met innovaties, experts uit de branche en aanbod en dus verzamelt u op één dag voldoende bagage om uw volgende evenement nog beter te organiseren.

Meer info en inschrijven via deRegistratiebalie>> 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.