Gouden+Giraffe%3A+schrijf+nu+je+beste+case+in%2C+awardshow+op+2+februari+2018
Nieuws

Gouden Giraffe: schrijf nu je beste case in, awardshow op 2 februari 2018

EVENEMENTEN AWARD - Op 2 februari 2018 worden de Gouden Giraffe Event Awards wederom uitgereikt bij DeFabrique in Utrecht. De eerste eventcases zijn inmiddels al binnen en dingen mee naar een gouden eventaward. Heeft u nou ook een effectief en impactvol event georganiseerd? Schrijf dan snel uw case in op goudengiraffe.nl (Inschrijven kan tot 1 december)

Dit jaar trekt D&B de conceptmatige kar van de awardshow. Het team van Pieter Bas Boertje en Lennart Peeperkorn is de komende editie verantwoordelijk voor het concept en het thema van de Gouden Giraffe Event Awards 2017. 'Natuurlijk krijgt D&B de ruimte om haar unieke kracht te laten zien, net zoals XSAGA dat vorig jaar deed met de totaal onverwachte awardshow. Een deel van de bureausignatuur van D&B is natuurlijk het trajectmatige, strategische rondom de live momenten. Achter de schermen is er door D&B Eventmarketing al druk gewerkt aan het concept. Tipje van de sluier: #JointheEventRevolution', aldus de organisatie van de Gouden Giraffe.

                                             GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS
                                                                     *                                          
                                                 VRIJDAG 2 FEBRUARI 2018
                                                                     *
                                                       INSCHRIJVEN CASE

 



Meer weten over wat er aankomende editie gaat veranderen in het beoordelingsproces, het inschrijftraject en wat er is besproken tijdens de juryevaluatie? Dat lees je in het onderstaande artikel.

Heeft u ook een effectief en impactvol evenement (mede)georganiseerd? (Voor)inschrijven is heel eenvoudig en staat open voor alle events, plaatsgevonden tussen 1 december 2016 en 1 december 2017, die met hun doelstelling passen binnen 1 van de 5 categorieën: Congressen, Beurzen, Brand Events, Relatie Events en Interne Events. Ga naar www.gouden-giraffe.nl en laat de rest van Nederland zien welk impactvol evenement u georganiseerd heeft.









 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.