Gouden+Giraffe+Event+Awards%3A+nog+6+dagen%2E%2E%2Einschrijven+dus%21
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards: nog 6 dagen...inschrijven dus!

EVENT AWARD GOUDEN GIRAFFE - Het besef dat de Gouden Giraffe voor iedereen, en alles binnen de eventbranche van groot belang is, lijkt definitief te zijn geland. Inmiddels heeft de organisatie 45 cases ontvangen, maar het is nog niet te laat! Het inschrijven van een case lijkt veel, maar het valt écht mee. Pak dus die kans en schrijf je case in.

'Het kan niet zo zijn dat er mensen in onze branche zitten, die zo gepassioneerd met hun vak bezig zijn, zonder dat ze supergoede en effectieve evenementen neerzetten. En precies dat moeten we etaleren. Naar opdrachtgevers en zelfs daarbuiten. Vorig jaar zat alleen de zaal al vol met zo'n 200 corporate en overheidsopdrachtgevers. Doe mee, voor uzelf, maar zeker ook voor het evenement als sterkste marketing en communicatiemiddel. Samen maken we onze branche nog sterker', roept Sjoerd Weikamp, EventBranche.nl en Gouden Giraffe, bureaus, locaties, andere eventprofessionals en opdrachtgevers op om hun beste cases in te dienen.

Heeft u nou ook een effectief en impactvol event (mede)georganiseerd? Meld uw beste eventcase dan nu aan voor de Gouden Giraffe Event Awards 2016|2017. Het lijkt misschien veel, maar het valt écht mee. Kom je er niet helemaal uit? Maak dan gebruik van de objectieve hulp van de organisatie, bereikbaar via 0314 36 10 60.

>> MEEDOEN? GA NAAR www.gouden-giraffe.nl 

De Gouden Giraffe wordt mede mogelijk gemaakt door:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.