Genootschap+voor+Eventmanagers+start+club+voor+jonge+eventprofessionals
Nieuws

Genootschap voor Eventmanagers start club voor jonge eventprofessionals

BRANCHEVERENIGING - Het deed nog al wat stof opwaaien: Leon Kruitwagen (onder meer van het Genootschap voor Eventmanagers) weigerde de award voor Meest Invloedrijke Eventprofessional en gaf de prijs aan zijn jongere collega Dirk Prijs. Daar zat blijkbaar een gedachte achter...

G14 –  Generatie 2014 – is de nieuwe club voor jonge, talentvolle eventprofessionals werkzaam bij opdrachtgever, bureau of toeleverancier. Als onderdeel van het Genootschap voor Eventmanagers biedt deze club die nieuwe generatie een eigen plek. Binnen G14 kun je met elkaar sparren over het vak, vakkennis uitwisselen en up to date houden en vakinhoudelijke informatie opdoen. G14, als tegenhanger van de waan van de dag, biedt ook een plek om na te denken over loopbaan en toekomst. De expertise en het netwerk van het Genootschap voor Eventmanagers vormen een goede basis voor een platform voor de jonge generatie.  Er wordt ingezet op kruisbestuiving tussen de jonge eventprofessionals en de leden van het Genootschap én van Platform Museum Locaties en Freelance Event Professionals.

Of je nu werkzaam bent als eventprofessional bij een corporate organisatie, eventbureau, toeleverancier, (museum)locatie of freelancer bent… Iedereen jonger dan 35 jaar, met ambitie en liefde voor het eventvak, die evenementen naar een hoger niveau wil tillen, is welkom bij G14. De factsheet met alle redenen om je aan te sluiten vind je hier. Op woensdag 30 april a.s. vindt de officiële oprichting plaats op het dakterras van het Ramada Apollo Amsterdam vanaf 17.30 uur. Geef jezelf of jouw collega nu op voor deze oprichtingsbijeenkomst. Er hebben zich al meer dan 75 young professionals aangemeld.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.