Frank+Wentink+maakt+comeback+met+dinnershow
Nieuws

Frank Wentink maakt comeback met dinnershow

EVENEMENTENBUREAU BEDRIJFSUITJE - Het afscheid van Frank Wentink eind 2012 was toch een beetje het afscheid van 'the Godfather' van de eventbranche. Dus is het des te mooier dat Frank Wentink nu zijn rentree maakt. Natuurlijk met een dinnershow.

'Het bloed kruipt waar het niet gaan kan', laat evenementenlocatie Studio's Aalsmeer weten. De locatie waar producent Frank Wentink terugkeert in de showbizz en waar hij vanaf zaterdag 29 november aanstaande een nieuwe show neerzet: Brooklyn Nights. 'De show vormt een avondvullende belevenis, waarbij de gasten letterlijk en figuurlijk worden meegenomen in het New York van de jaren ’20 van de vorige eeuw naar de huidige tijd.'

Wentink, grondlegger van het dinnershow-concept in Nederland en daarmee van grote invloed op de zakelijke evenementenbranche, werd onlangs door Studio’s Aalsmeer benaderd om een nieuwe show te produceren en greep deze kans met beide handen aan. Het resultaat is een  muzikale dinerbeleving vol technische en artistieke hoogstandjes, waarbij bekende songs van toen en nu naadloos in elkaar overgaan. Songs van onder meer Frank Sinatra en Sammy Davis Junior, maar ook Gloria Estefan, Alica Keys en John Miles wisselen elkaar af en worden verweven in het thema van de show, waarbij het publiek in verschillende ruimtes Brooklyn Nights kan ervaren.

Frank Wentink: 'Ik had altijd al in mijn hoofd om nog één keer iets bijzonders te doen. Het publiek zal verrast worden en zal zich tijdens Brooklyn Nights op Broadway wanen, maar wel met een Hollands hart! Een sfeervolle ambiance, diner, zang, dans en maar liefst 220 m2 grote LED-schermen zullen zorgen voor een intense beleving.'

 

Data en prijzen

Brooklyn Nights is vanaf 29 november nagenoeg elke zaterdag te zien in de Studio’s Aalsmeer, Van Cleeffkade 15 in Aalsmeer. Arrangementen zijn mogelijk vanaf € 69,50 per persoon (show, diner, drankjes inclusief).

 

Meer informatie en kaartverkoop via:  www.brooklyn-nights.nl 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.