Festival+op+het+Bedrijf+biedt+oplossing+voor+WKR+en+haakt+in+op+%27festivalland%27
Nieuws

Festival op het Bedrijf biedt oplossing voor WKR en haakt in op 'festivalland'

BEDRIJFSFEEST PERSONEELSFEEST FESTIVAL - Nederland is een festivalland pur sang. Vele honderdduizenden mensen gaan jaarlijks naar 1 of meerdere festivals. Combineer dat feit met het feit dat de Belastingdienst dit jaar vol inzet op de controle van de werkkostenregeling en een slimme ondernemer in de eventbranche komt met een passend concept: Festival op het Bedrijf.

'De evenementenbranche verandert. De komst van de WKR-regeling zorgt voor beweging in de locatiekeuze. De ‘millennials’ nemen steeds vaker plaats op de marketing- en communicatiestoel en het “zelf organiseren” groeit flink. Nu de economie aantrekt mogen successen weer gevierd worden, waarbij er wel steeds kritischer gekeken wordt naar de besteding van het geld: value for money! Eén van de eventconcepten die enorm in opkomst is en aansluit bij de nieuwe trends is het bedrijfsfestival', begint Arie Brouwer, het brein achter Festival op het Bedrijf.

'Festival op het Bedrijf speelt hier helemaal op in. De komst van de WKR-regeling maakt het aantrekkelijker om personeelsfeesten op eigen locatie te organiseren. Een festival is op vrijwel iedere locatie mogelijk: het parkeerterrein, de kantine, een loods of zelfs midden in de fabriek. Het grote voordeel is natuurlijk dat events die op de werkplek worden gehouden buiten de WKR vallen. Er wordt ook ingespeeld op het feit dat opdrachtgevers meer en meer zelf willen organiseren. Op de website worden een aantal festivalarrangementen omschreven. Geef aan hoeveel festivalgangers je verwacht en Festival op het Bedrijf rekent online uit wat er voor het bedrijfsfestival nodig is. Naast het basis arrangement ontvang je een lijst met supplementen waarmee je zelf het festival geheel naar wens kunt uitbreiden. De uitbreidingsmogelijkheden variëren van foodtrucks, stretchtenten en amusement tot allerlei aanvullende diensten en faciliteiten.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.