Faber+Audiovisuals+en+Creative+Technology+Holland+bundelen+expertises
Nieuws

Faber Audiovisuals en Creative Technology Holland bundelen expertises

EVENEMENTENTECHNIEK - Sinds begin dit jaar heeft het Amerikaanse moederbedrijf van Faber Audiovisuals, NEP Worldwide Network, de Avesco Group overgenomen (de moedermaatschappij van Creative Technology Holland). EventBranche sprak met CEO Cees Jan Faber over de impact van deze samenvoeging.

De overname door NEP van Avesco Group, een beursgenoteerde onder­neming in London met diverse media- en audiovisuele bedrijven, zorgde bij de wereldwijde vestigingen van beide bedrijven ner­gens voor overlap; behalve in Nederland. Om die reden werd besloten Cre­ative Technology Holland onder het management van Faber Audiovisuals voort te laten bestaan. Beide bedrijven gaan verder onder één naam, Faber Audiovisuals.

Cees Jan Faber: 'De bedrijven versterken elkaar doordat ze voorheen voornamelijk in verschillende marktgebieden opereerden. Waar de expertise van CT Holland zich op de corporate markt richt, is Faber vooral actief op het gebied van live events, TV en sport evenementen.  De bedrijven versterken elkaar door gebruik van high end producten en de hoge kwaliteit en expertise die zij opdrachtge­vers kunnen bieden. Waar Faber zich specialiseert in grote displays, vult Creative Technology Holland dit aan met softwaremodules en datamining; een mooie aanvulling van disciplines. De kern voor beide bedrijven is het ontzorgen en meedenken met de opdrachtgevers. Out-of-the-box oplossingen aanbieden en nieuwe technologieën inzetten, waarmee een klant zich sterker kan presenteren. Dit kan alleen als je werkt met gedreven vakmensen, met een onaflatende interesse voor de ontwikkelingen in hun vakgebied, die altijd het beste resultaat voor de klant willen behalen.'

Meer lezen over de impact van de overname, de toekomstvisie van Cees Jan Faber en de zakelijke evenementen die Faber Audiovisuals aankomend jaar bediend? Lees dan het volledige artikel in het EventBranche Magazine op pagina 64 en 65.

Ontvangt u nog geen magazine? Word dan nu lid voor 159,- per jaar (excl. BTW, volledig aftrekbaar) en ontvang het magazine binnen twee weken op de deurmat.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.