Evite+wint+grote+aanbesteding+ministerie+van+Economische+Zaken
Nieuws

Evite wint grote aanbesteding ministerie van Economische Zaken

DEELNAMEREGISTRATIE - Invitatiemanagementbureau Evite uit Den Haag heeft een omvangrijke aanbesteding gewonnen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Kerndepartement (KD), beide onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. De snel groeiende onderneming, die uitnodigingstrajecten verzorgt voor overheden en het bedrijfsleven, scoorde in de beoordeling van het ministerie 96 van de mogelijke honderd punten.

Edwin Rooijakkers, directeur van Evite, is ‘gelukkig en trots’. “Dit is niet alleen een mooie opdracht waar we keihard voor hebben geknokt, het is ook erkenning van de kwaliteit van onze dienstverlening en een prachtige opsteker voor ons hardwerkende team.”

Beste prijs-kwaliteitverhouding
Elk jaar organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO-NL) en het Kerndepartement (beide onderdelen van het ministerie van Economische Zaken) tientallen evenementen. Zij waren op zoek naar een servicepartij die onder meer het uitnodigings- en registratietraject van deze evenementen kan verzorgen. De aanbesteding van het Haagse bureau werd gekenmerkt als de ‘economisch meest voordelige inschrijving (de beste prijs-kwaliteitverhouding)’.

Voor events van het Kerndepartement en van RVO-NL zal Evite onder meer adressenbestanden ontdubbelen, uitnodigingen versturen en registratieformulieren, reminders, bevestigingen en toegangsbewijzen produceren. 'Wij ontzorgen volledig op invitatiegebied.” Bij evenementen draait alles om gastheerschap, is de overtuiging van Rooijakkers. “Een soepel en persoonlijk registratietraject, overzichtelijke routebeschrijvingen, een warm welkom bij de ingang – alles draagt bij aan de sfeer van het event en de ervaringen van bezoekers. Met onze trajecten loopt alles op rolletjes en bezorgen we bezoekers en natuurlijk de organisatoren een onvergetelijke dag.'

Over Evite
Evite, gevestigd in Den Haag, staat voor probleemloos invitatiemanagement. Sinds de oprichting tien jaar geleden verzorgde het bedrijf het invitatiemanagement voor meer dan duizend evenementen van overheden, non-profits en het bedrijfsleven: van congres en koninklijke ontvangst tot popconcert. Per jaar is Evite betrokken bij zo’n tweehonderd evenementen door heel Nederland. Elke keer anders, want geen evenement is hetzelfde. En dat is maar goed ook. Meer informatie is te vinden op www.evite.nl.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.