EventBranche+en+Laureamedia+organiseren+Holland+Paviljoen+tijdens+Best+of+Events+Dortmund
Nieuws

EventBranche en Laureamedia organiseren Holland Paviljoen tijdens Best of Events Dortmund

EVENEMENTENBEURS - Op de één of andere manier hebben Nederlandse eventbedrijven een streepje voor als het gaat om creativiteit en het integreren van nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Om die reden organiseert EventBranche.nl, naast de beurstour, het Holland Paviljoen tijdens Best of Events in Dortmund. Dé mogelijkheid voor de Nederlandse eventindustrie om de kansen op de Duitse markt te verkennen én onder de aandacht te komen van 10.000 bezoekers!

Op Best of Events 2017 in Dortmund is er voor het eerst een Holland Paviljoen te vinden op de beursvloer. Een grote stand waar diverse partijen vanuit Nederland hun bureau, locatie, product of concept tonen. Het paviljoen komt tot stand door een samenwerking tussen de organisatie van Best of Events, Laureamedia (een Duitse marketingpartij gespecialiseerd in de eventbranche en zeker ook in het vermarkten van Nederlandse partijen op de Duitse markt) en hét Nederlandse eventplatform EventBranche.nl. ‘Het creatieve en effectieve van de Nederlandse eventbranche in combinatie met het zakelijke en punktliche van de Duitse eventbedrijven is een gouden tandem en wordt door Duitser op waarde geschat. Zij spreken altijd met zeer veel respect over de Nederlandse eventbedrijven onze creativiteit en effectiviteit. En dus hebben we een aardige kans liggen op de Duitse markt. Deelnemen aan het Holland Paviljoen is daarom zeker een aanrader', aldus Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl) en Hans Schriever (Laureamedia).​

Op het Holland Paviljoen zijn turnkey plekken voor Nederlandse eventbedrijven om zich gezamenlijk te presenteren aan de ruim 10.000 bezoekers die in twee dagen in de Westfalenhallen van Dortmund aanwezig zijn. Daaronder veel opdrachtgevers en beslissers. Voor 1350,- euro bent u twee dagen aanwezig op de beurs die op 18 en 19 januari wordt georganiseerd. Dit is ons aanbod:

De kosten voor de 2-daagse deelname aan de beurs Best of Events op het Holland Paviljoen bedragen € 1350,-

Dit is inclusief:

- Gebrande statafel, 2 barkrukken
- Food & beverage
- Stroom, verlichting etc.
- Toegang tot de BOE party
- Gratis uitnodigen van uw eigen relaties
- Exposant mediapakket ter waarde van € 330,- ( Vermelding in de exposantenlijst in print en online, op alle monitoren tijdens de beurs en in de beursapp)
- Exposure via alle kanalen van EventBranche.nl (EventBranche zal het HollandPaviljoen promoten via al haar kanalen, maar ook via de beurs Best of Events en de Duitse media)​

>> MEER INFO EN CONTACT VIA: WWW.EVENTBRANCHEDUITSLAND.NL

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.