EventBranche+Borrel+Vondelpark3+uitverkocht%2C+no+no+show
Nieuws

EventBranche Borrel Vondelpark3 uitverkocht, no no show

EVENTBRANCHE BORREL - De EventBranche Borrel van aanstaande maandag bij Vondelpark3 in Amsterdam is volledig uitverkocht. Dat betekent dat 300 eventprofessionals maandag 20 april de locatie gaan bewonderen en effectief komen netwerken. Er is een reservelijst dus kunt alsnog niet komen, meld dit.

Is er toch nog iets tussengekomen. Geen probleem, maar meld dit vandaag nog, zodat wij iemand van onze reservelijst toe kunnen laten. Bij een verhindering stuur een mail naar elin@eventbranche.nl

Wij wensen al onze brancheborrelaars een geslaagde borrel toe. Dit keer zonder plenair gedeelte, maar puur om samen te komen, te netwerken en natuurlijk de prachtige locatie Vondelpark3 te bewonderen. De EventBranche Borrel bij Vondelpark3 wordt mede mogelijk gemaakt door:

deRegistratiebalie

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie.


 

AVEQ Groep

De AVEQ-groep is een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van presentatie en communicatie. Van website tot projecten en van fotografie tot beeld & geluid.

Communicatie, online & design
Full service communicatie-, online- en designbureau. Gespecialiseerd in o.a. huisstijlen, website ontwikkeling, film & fotografie, evenement- marketing en zakelijke communicatie.

Show, theatre & congress facilities
Specialisten in professionele beeld-, licht- en geluidstechniek.
Verhuur, verkoop & installatie. Opdrachtgevers zijn o.a.: overheden, bedrijfsleven, evenementenlocaties en organisatiebureaus.

 


 

C360 Interactive Panoramas

Het gevoel van 'er zijn'.
Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.
Publiceer de panorama's op uw site, in uw Facebook wall en ze zijn eenvoudig 'mee te nemen op uw iPad en/of iPhone.

Google Business View; Henri Smeets is Google Vertrouwde Fotograaf voor de regio Noord Holland, leg uw bedrijf vast met het 'Google Mijn Bedrijf' programma, op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Partners speciaal voor de borrel bij Vondelpark3:


Buck Models

Laat u tijdens de Eventbranche borrel in Vondelpark3 verrassen door de allernieuwste, niet eerder vertoonde, creatieve culinaire concepten van Buck Models. Creatieve catering in combinatie met culinair entertainment zorgt gegarandeerd voor het beste van twee werelden. Door het prikkelen van álle zintuigen is Buck Models namelijk in staat een algehele beleving om te zetten in een sensationele smaakbeleving! Kom, geniet en beleef het zelf op 20 april 2015!

 


Héman Verhuurservice

Sinds jaar en dag geldt bij Héman Verhuurservice maar één simpele lijfspreuk: ‘kwaliteit is onze basis’. Héman is een verhuurbedrijf dat verhuurt aan grote evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, bruiloften, feesten en partijen , maar ook voor kleinere en zelfs particuliere activiteiten kunt u goed bij Héman huren. Héman helpt graag iedereen die iets te vieren heeft.
Héman Verhuurservice levert horecamaterialen voor verschillende activiteiten door het hele land en is een begrip in de Nederlandse evenementenwereld. U kunt bij Héman terecht voor de laatste trends en noviteiten voor de partyservice


 

Clickshots

Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.


 

Crowd Support

Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.


 

Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991

Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.


 

Master in Event Management

Master in Event Management biedt u actuele leergangen aan met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het organiseren van evenementen. De lesprogramma’s van Master in Event Management bestaan naast het theoretische gedeelte uit leerzame workshops, gegeven door professionals uit de evenementenbranche.


 

PartyRent

Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier t.b.v. alle denkbare events in Europa. De activiteiten omvatten het totale spectrum van conceptontwikkeling tot de complete uitrol van uw evenement.


 

Skanna Horeca Uitzendbureau

Skanna Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.