EventBranche+Borrel+in+EYE+Amsterdam%3A+%27Prachtige+locatie%27
Nieuws

EventBranche Borrel in EYE Amsterdam: 'Prachtige locatie'

EVENTBRANCHE BORREL - EYE is sinds de EventBranche Borrel van 27 oktober een evenementenlocatie die op menig shortlistje zal komen te staan. De locatie zette zich in al haar architectonische schoonheid neer als een locatie met prima mogelijkheden, een sterk team en professionele partners. 300 branchegenoten genoten van EYE.

>> Bekijk de tientallen foto's van Clickshots.nl

Ondanks alle reminders en proactieve benaderingen van EventBranche was er toch nog een no show van 20 personen. 'Erg spijtig, omdat we mensen op de reservelijst hebben moeten zetten in verband met een duidelijk afgesproken maximum in EYE. We zullen de no show-ers persoonlijk gaan benaderen en delen een ouderwetse gele kaart uit. Behoudens een enkel geval van overmacht, krijgen wij vooral een gevoel van oncollegialiteit. Even tijdig afbellen is wel het minste', aldus Sjoerd Weikamp en Mark Wichmann van EventBranche.nl, die verder terugkijken op een zeer geslaagde EventBranche Borrel.

Mooi om te zien dat een aantal branchengenoten gebruik maakte van de boot om van Amsterdam CS naar EYE te varen, dankzij Blue Boat Company. In EYE aangekomen wist spreker Dagan Cohen van de Upload Cinema een uur lang te boeien. Voor een enkeling iets te lang, voor de meerderheid een spreker die niet alleen perfect aansloot bij EYE als evenementenlocatie, maar die ook nog eens nieuwe inzichten gaf over de kracht van video's en beeld in combinatie met live.

BeamSystems, speciaal voor de brancheborrel in EYE partner van de EventBranche Borrel zorgde niet alleen op het immense scherm in zaal één voor een bioscoop-plus-beleving, ook in het borrel- en netwerkgedeelte draaide alles om beeld met projecties op de grote witte muren en zelfs schermen in de notenkar. Verder verzorgde Select Catering een diversiteit aan kleine hapjes. De meest gehoorde reactie in het live enquete-rondje: 'Wat een prachtige locatie'. En daarmee bereikte EYE haar doel, want de locatie heeft zich nog krachtiger in de markt gezet als gedurfde en kwalitatieve evenementenlocatie.

Natuurlijk kon EventBranche.nl weer rekenen op de kracht en inzet van haar kwalitatieve vaste partners:

- deRegistratiebalie - verzorgde het registratietraject en de live registratie

- AVEQ Groep - videoregistratie (later deze week online)

- C360 - 360 graden foto van de locatie

- Clickshots.nl - Evenementenfotografie

- Crowd Support - Beveiliging

- Kronenburg - Hostesses bij de registratie

- Master in Eventmanagement - kennisquiz

- Speaqable - sprekersbureau

 

>> Bekijk de tientallen foto's van Clickshots.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.