EVENT+14%3A+Boekingskantoor+nieuwe+stijl+opgericht
Nieuws

EVENT 14: Boekingskantoor nieuwe stijl opgericht

EVENT14 - De beurs is een podium voor nieuwe bedrijven. Dat geldt niet alleen voor de exposanten, ook onder de beursbezoekers bevinden zich nieuwe ondernemers. Zoals Claudia de Jong, die op 1 maart jongstleden TARGET Bookings heeft opgericht, een boekingsbureau nieuwe stijl.

Target Bookings is inhouse gevestigd bij AYCE management en verzorgt de boekingen voor een aantal artiesten, sprekers, dagvoorzitters, presentatoren, DJ's, bands en topsporters.

“De focus ligt op een directe samenwerking met de artiesten en op een transparante manier van samenwerken. Daarin onderscheiden we ons van de meeste andere boekingskantoren,” vertelt Claudia de Jong.

“Het voordeel voor de artiesten van AYCE Management is dat TARGET Bookings actieve acquisitie voor hen doet,” vult Leontine Mourits van AYCE Management aan. “En dankzij de transparantie betalen opdrachtgevers geen extra marges,” voegt Claudia de Jong toe. Enkele bekende namen die TARGET Bookings vertegenwoordigt zijn Quinty Trustfull, Anouk Smulders, Sandra Schuurhof, Manon Meijers en Kim Kötter.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.