Wonderland%3A+nieuw+hoofdstuk+in+de+wereld+van+full+impact+showproducties
Nieuws

Wonderland: nieuw hoofdstuk in de wereld van full impact showproducties

ARTIEST EN ARTIESTENBUREAU - De samenwerking tussen het Nederlandse „AERIAL ART - Magical Air Theatre“ en het Duitse „PYROSTYX - Fire & Beats“ blijkt een succesformule. Opdrachtgevers zijn lovend over de full impact showproducties: 'Baanbrekend en werkelijk uniek', zegt KLM. Pari Pharma vult aan: 'Een onvergetelijke performance'.

Fotocredits: Jelena Moro / Frank Schroth - www.AerialArt.nl

Sinds de start, slechts een jaar geleden, regisseerden / produceerden artistiek leiders / show producers Simone Heitinga en Axel Berger gezamenlijk meerdere full impact in- en outdoor showproducties, voor speciale evenementen (zakelijke evenementen, publieksevenementen en privé evenementen) in onder meer: Nederland, België en Duitsland.

'AERIAL ART – Magical Air Theatre' is gespecialiseerd in het creëren van voorstellingen en showconcepten. Oprichter en artistiek leider Simone Heitinga richt zich, na jarenlange ervaring in de Internationale eventbranche als (tot voor kort) enige Nederlandse luchtacrobate van Cirque du Soleil, nu met haar company Aerial Art op de Nederlandse zakelijke evenementenmarkt.

'Onderscheidend is, naast uiteraard acrobatiek van wereldtop niveau, de persoonlijke touch van de personages in onze shows. Bij onze showproducties gaat het niet om een samenvoeging van acts, maar wij focussen ons op de creatie van een magische wereld waarin alles klopt. Wij weten inmiddels uit ervaring dat juist deze subtiele toon en samenhang van onze shows de toeschouwers van de evenementen raken', zegt Heitinga.
 

Wonderland + intro from Aerial Art on Vimeo.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.