Turn+on+the+Lights+van+de+Bijenkorf+en+Xsaga+continueert+eigen+succes
Nieuws

Turn on the Lights van de Bijenkorf en Xsaga continueert eigen succes

EVENTMARKETING EVENEMENTENBUREAU - Ook dit jaar vroeg de Bijenkorf Xsaga om het spektakelevenement Turn on the Lights vanaf de Dam in Amsterdam te produceren. Met Turn on the Lights viert de Bijenkorf traditioneel de start van het feestseizoen in Nederland. Het evenement zelf bewijst dat een succesvol en altijd indrukwekkend event een hele lange houdbaarheidsdatum heeft.

Het evenement werd dit jaar gemaakt in nauwe samenwerking met het internationale theatergezelschap Grupo Puja en er was een bijzondere rol weggelegd voor de Nederlandse musicalster Willemijn Verkaik. Zij zong, hangend in een speciaal voor haar ontwikkelde ‘schommel’,  het nummer  ‘Let it go’ uit de film Frozen, waarna geheel volgens de traditie de gevelverlichting van de Bijenkorf met 300.000 led lampjes en  een feestelijk vuurwerk werden ontstoken.

Naast dat de Dam vol stond met zo’n 20.000 toeschouwers keken er  vele duizenden mensen uit binnen- en buitenland mee via de livestream op Facebook, diverse nieuwssites en het Ziggo evenementenkanaal. Met Turn on the Lights hebben de Bijenkorf en Xsaga een landelijk evenement gecreëerd dat ieder jaar veel media-aandacht realiseert en dat – gezien de vele internationale prijzen - tot ver buiten de landgrenzen haar erkenning heeft gekregen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.