Loyals+komt+met+%27Storyteller%27+bier+activatie%3A+verhalen+delen+met+bedrijven
Nieuws

Loyals komt met 'Storyteller' bier activatie: verhalen delen met bedrijven

EVENEMENTENBUREAU COMMUNICATIE - ‘Bier met een verhaal’ is het concept achter het Storyteller biertje van Brand communicatiebureau Loyals. Want met een biertje in de hand deel je verhalen. En dit geldt als collega’s ook op de bekende ‘VrijMiBo’. Goede verhalen, slappe verhalen, sterke verhalen en mooie verhalen. Voor Loyals dé reden om een biertje te maken dat je niet zomaar achterover tikt met je telefoon in je hand. Nope. Storyteller is een biertje om eens goed voor te gaan zitten en samen verhalen te delen.

Eigen bier brouwen is hipper dan hip en dus kon Loyals niet achterblijven. Een lokaal biertje wat 'de Loyals' zelf gebrouwen hebben. Een biertje wat je niet zomaar achterover gooit, daar heeft het te veel smaak voor! En dat je juist in goed gezelschap en onder het genot van een goed verhaal, rustig drinkt en deelt met elkaar.

VrijMiBo on tour
Iedereen kent hem, die standaard ‘VrijMiBo’ met je favoriete (en minder favoriete collega’s) in je warme kantoor of in dezelfde plaatselijke kroeg. Loyals brengt daar verandering in en komt met de: 'Storyteller VrijMiBo Roadshow'. De VrijMiBo is toch wel het gezelligste dagdeel van de werkweek en het moment om verhalen te delen en elkaar beter te leren kennen onder het genot van het Storyteller biertje. Bedrijven kunnen zich opgeven om een 'Storyteller VrijMiBo Roadshow' te winnen.

Wil jij met jouw team of bedrijf kans maken? Geef je dan op: http://storyteller.beer/



Wij zijn Loyals
Een brand communicatiebureau voor de wereld van morgen. Altijd op zoek naar ‘the next big thing’, omdat de markt constant verandert. Het is niet aan ons om bij te blijven, maar om juist voorop te blijven lopen. Op deze manier kunnen wij adviseren en blijven co-creëren met onze klanten. Zo zorgen wij dat ook zíj klaar zijn voor de toekomst.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.