Louwman+Exclusive+zet+%27next+step%27+in+klantevents
Nieuws

Louwman Exclusive zet 'next step' in klantevents

EVENTMARKETING - Niet alleen koppelt Louwman Exclusive zijn eigen Fandays aan het al bestaande British Race Festival op Zandvoort, vinden ze daarbij de samenwerking met automedia AutoWeek, maar Louwman maakt de exclusieve bolides ook nog eens toegankelijk én komt met inhoud, kennis en content, zodat gasten en bezoekers meer kunnen leren over de uitzonderlijke auto's.

Louwman Exclusive en AutoWeek pakken tijdens het British Race Festival op 8 en 9 juli groots uit met de Fandays. Op Circuit Zandvoort staat straks een overzicht van de bijzondere auto’s die we kennen van de beroemdste showroom van Nederland, die van Louwman Exclusive langs de A2 in Utrecht. En meerijden is mogelijk. De Louwman Exclusive Fandays zijn dan ook een uitgelezen kans om kennis te maken met de merken McLaren, Bentley, Morgan, Rolls-Royce, Lamborghini, Maserati en TVR.

'We tonen straks een mooi overzicht van onze modellen', blikt Louwman Exclusive-directeur Arjen van Beek vooruit. 'Onze bezoekers kunnen de auto’s van dichtbij bekijken.' De McLaren 720S, het allernieuwste model, is er bijvoorbeeld bij. Deze 720S is de eerste nieuweling in wat McLaren de Super Series noemt. De slechts 1.238 kg wegende auto knalt dan ook in 2,9 seconden van 0 naar 100 km/h; een snelheid van 200 km/h moet al in 7,8 seconden bereikt kunnen worden.

Inhoud, kennis en testritjes
Louwman Exclusive trakteert de liefhebbers ook op presentaties, bijvoorbeeld over de techniek of de achtergrond van de aanwezige auto’s. Het Louwman Museum richt twee pitboxen in met fotogenieke auto’s uit de collectie, gelieerd aan de autosport. En uiteraard gaat een selectie van de modellen ook het circuit op. Fans van Louwman Exclusive maken kans om mee te rijden. Van Beek: 'Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie. Iedereen die onze pagina heeft geliket, maakt kans op deze bijzondere ervaring.'

Bijna 100 jaar supercars
Bernhard van Oranje, eigenaar van Circuit Zandvoort, is blij met het nieuwe evenement: 'De Louwman Exclusive Fandays zijn een mooie uitbreiding van het British Race Festival. Met de line-up van hedendaagse topmodellen van Louwman Exclusive krijgt het British Race Festival een nog completer programma. We hadden al een afwisselend raceprogramma, met onder meer de Vintage Revival, een evenement rond supercars uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Met de Louwman Exclusive Fandays tonen we nu ook een overzicht van moderne supercars. We verwachten dat we hiermee een nog breder publiek aanspreken.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.