Gouden+Giraffe%3A+DJ+Meester+Moeilijk+maakt+feestavond+compleet
Nieuws

Gouden Giraffe: DJ Meester Moeilijk maakt feestavond compleet

GOUDEN GIRAFFE AWARDSHOW - Na de uitreiking van de Gouden Giraffes in vijf categorieën, maakt partner AT Bookings de feestavond compleet met DJ Meester Moeilijk. Met een open karakter en een twist weet 'De Meester' hoe een stijlvol evenement hoort te klinken en zorgt hij gegarandeerd voor een 'Goed Gevoel'.

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het internationale nachtleven en de entertainmentwereld. "De Meester" draait helemaal niet zo ingewikkeld als zijn naam doet vermoeden. Tijdens zijn aanwezigheid hoor je smooth disco, blije soul en house-, pop-, en populaire indie-classics. Meester Moeilijk is positief, cool, uitnodigend, soms een stukje dieper, maar altijd vrolijk en doeltreffend. Moeilijk is bovendien geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik: Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

Sterker nog: Recent onderzoek heeft aangetoond dat huwelijksfeesten waar Meester Moeilijk optrad gemiddeld 76% minder vaak uitmonden in een scheiding! Hetzelfde onderzoek liet zien dat na een chique bedrijfsborrel met de Meester het ziekteverzuim gemiddeld 15% daalt en jaaromzetten astronomische hoogten bereiken.

Ook aanwezig zijn tijdens de Gouden Giraffe Event Awards op 10 februari in DeFabrique? Bestel dan nu je tickets! Vier het vak, netwerk, laat je inspireren door de 16 beste evenementen van Nederland en wees getuige van een awardshow die we zonder blikken of blozen 'anders' mogen noemen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.