Eerste+eventbedrijven+Holland+Paviljoen+bekend
Nieuws

Eerste eventbedrijven Holland Paviljoen bekend

EVENEMENTENBEURS BOE - Tijdens Best of Events 2017 in Dortmund is er voor het eerst een Holland Paviljoen te vinden op de beursvloer. Op dit paviljoen tonen Nederlandse partijen hun bureau, locatie, product of concept aan de Duitse eventindustrie. Inmiddels hebben de eerste toonaangevende eventbedrijven uit Nederland zich gemeld als exposant.

Tijdens Best of Events, op woensdag 18 en donderdag 19 januari in Dortmund, exposeren Holland Evenementen Groep, Van der Maarel Sfeermeesters en D&B Eventmarketing als één van de eerste bedrijven op het Holland Paviljoen. Zij gaan de kansen ontdekken op de Duitse eventmarkt, komen onder de aandacht van ruim 400 andere exposanten én duizenden beursbezoekers. 

Wilt u ook tussen deze toonaangevende bedrijven exposeren op het Holland Paviljoen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wouter Veltman via wouter@eventbranche.nl.
 


De 2-daagse deelname aan de beurs Best of Events op het Holland Paviljoen bedragen € 1350,-

Dit is inclusief:
- Gebrande statafel, 2 barkrukken
- Food & beverage
- Stroom, verlichting etc.
- Toegang tot de BOE party
- Gratis uitnodigen van uw eigen relaties
- Exposant mediapakket ter waarde van € 330,- ( Vermelding in de exposantenlijst in print en online, op alle monitoren tijdens de beurs en in de beursapp)
- Exposure via alle kanalen van EventBranche.nl (EventBranche zal het HollandPaviljoen promoten via al haar kanalen, maar ook via de beurs Best of Events en de Duitse media)​

>> Lees hier meer informatie over Best of Events 2017

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.