Bizarre+uitnodiging+bedrijfsfeest%3A+seks+met+collega%27s%2C+kotsboetes+en+biervaten+gooien
Nieuws

Bizarre uitnodiging bedrijfsfeest: seks met collega's, kotsboetes en biervaten gooien

EVENEMENTENBUREAU PERSONEELSFEEST - Uber CEO Travis Kalanick heeft zo zijn eigen manier van ondernemen én van communiceren. Rondom een bedrijfsfeest van zijn bedrijf kregen collega's een wel heel bijzondere uitnodiging voor het evenement. Daarin adviseerde Kalanick onder meer over wel of geen seks met collega's, geen biervaten naar beneden te gooien en rekening houden met kotsboetes.

De opzienbarende mail lekte uit via Recode.net en deed overal ter wereld veel stof opwaaien. De mail begint nog redelijk standaard voor een uitnodiging van een bedrijfsfeest, om te vieren dat de 50 mondiale stad Uber aanbiedt:

'Hey guys, I wanted to get some important information out there. I've put together a Q&A that we can use when other folks ask what we're doing here, and have some DOs and DON'Ts for our time here in Miami', maar daarna komt Kalanick met wel heel bijzondere tips en antwoorden waar de woorden seks, biervaten gooien en kotsboetes op zijn minst niet alledaags zijn voor de uitnodiging van een bedrijfsfeest. Lees de mail en het commentaar op Recode.net.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.