Arosa+bruisende+bestemming+door+Arosa+Electronica+Festival
Nieuws

Arosa bruisende bestemming door Arosa Electronica Festival

INCENTIVES REISORGANISATIE - Arosa is een 'klassieker' onder de Zwitserse dorpen. Het wintersportgebied en vakantieoord ligt in de regio Graubünden en bestond oorspronkelijk uit niets meer dan twee boerderijen. Inmiddels is Arosa, mede dankzij het Arosa Electronica Festival, uitgegroeid tot een bruisende plaats.

Het Arosa Electronica festival wordt voor de vierde keer in Arosa, Zwitserland gehouden en vindt plaats van 12 t/m 19 maart 2017. Nationale en internationale DJ's draaien dag en nacht op verschillende locaties voor iedereen die van elektronische muziek houdt.

Arosa ligt op 1800 meter hoogte aan het einde van het romantische dal Schanfigg. Dankzij de verbinding van de skigebieden zijn Arosa en Lenzerheide met 225 pistekilometers nu de grootste samenhangende ski regio van Graubünden. Vanaf Weisshorn (2653 meter) heb je een geweldig uitzicht over 400 bergtoppen in Zwitserland en daarbuiten. Vanuit het nieuwe panorama restaurant met de 360° glaspuien, bovendien uitzicht omlaag over Chur, de hoofdstad van Graubünden. Mooie combinatie: skiënt en snowboardend genieten van Arosa Electronica, waarbij de hele week wordt gefeest. Meer informatie over dit festival vind je op www.arosaeletronica.com.

Arosa is ook een ideale MICE-bestemming! Lees hiervoor ook: MICE in Arosa en de 10 meest unieke eventlocaties in Zwitserland.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.