Evenementenbureau+trends%3A+het+live+communicatiebureau+als+adviseur
Nieuws

Evenementenbureau trends: het live communicatiebureau als adviseur

EVENEMENTENBUREAU TRENDS - Het evenementenbureau is de spil in uw evenemententraject, maar het bureau is doorgegroeid van handjes, logistiek en regelneef naar een partner in advies en strategie: hoe past het evenement in uw communicatie- en marketingstrategie? Hoe haalt u uw doelstelling en hoe bereikt u de grootste meerwaarde?

Strategisch adviseur
Het evenementenbureau is in de loop der jaren steeds meer gegroeid naar een eventmarketing en live communicatiebureau op strategisch adviesniveau. Het bureau heeft zich weten op te werken van leverancier naar 'partner in crime', waarbij meedenken met de opdrachtgever, passende concepten voor het overbrengen van de boodschap aan de juiste doelgroep en onderscheidende creativiteit de boventoon voeren.

Detacheren
Maak het evenementenbureau of de freelance eventprofessional onderdeel van uw organisatie en dus van uw marketingtraject. Daarmee haalt u kennis in huis die van een evenement het hoogtepunt maakt van uw marketing- en communicatiemix. Door in uw organisatie op te gaan, zullen de kennis, ervaring en expertise van het bureau versmelten met uw bedrijfs-DNA. De basis voor een geslaagd evenement met meerwaarde.

Creativiteit
Bij steeds meer bureaus zijn creatieve directeuren of adviseurs in dienst. De impact van uw evenement op uw gasten staat of valt vaak met de verrassing, de creatieve invulling of de creativiteit waarmee uw boodschap live wordt overgebracht. Maak van uw evenement geen doorsnee, maar geef uw gast het WOW-moment mee.

Effectiviteit
Het is niet voor niets een trend in onze trend TOP 5: meten, ROI, accountability. Kortom, zorg ervoor dat uw evenement effectief is en meerwaarde heeft. Leeg uw doel en doelgroep bloot en boom met het bureau over het best passende concept/eventtraject. Maar ga daarbij een stap verder: laat u door het bureau adviseren: hoe gaan we deze effectiviteit meten? Ook daar kan een goed bureau u mee helpen.

EventBranche bundelt de diverse trendonderzoeken, interviews en geluiden uit de markt, maar laat zich graag aanvullen door de branche zelf. Wat zijn uw visies/geluiden? Hieronder is voldoende ruimte voor uw bureautrend:
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.