Europa+League+finale+maakt+uitreiking+AMMA+Awards+extra+spannend
Nieuws

Europa League finale maakt uitreiking AMMA Awards extra spannend

EVENEMENTENBUREAU AWARDSHOW - Een belangrijke voetbal en media finale op hetzelfde moment. Een nachtmerrie? Het is maar hoe je er tegen aankijkt. Handig is het niet maar, zei de beroemdste Ajacied ooit: 'elk nadeel heb zijn voordeel'. MOVE organiseert morgen 24 mei, op de dag van de finale tussen Ajax en Manchester United, voor de elfde keer de AMMA Awards. Dit jaar met het thema “The Elevation”.


Marijn Klouwen senior projectmanager bij MOVE, is vol vertrouwen. 'We hebben samen met opdrachtgever MWG diverse varianten van het event met deelnemers getoetst. Zo beginnen we eerder en bieden we alle gasten de mogelijkheid om met elkaar, ruim 700 man, de finale te kijken bij Theater Amsterdam. Super leuk! en zo hebben ook veel gasten gereageerd', aldus Marijn.

De MWG AMMA Awards (Annual Masters of Media Awards) is een initiatief van MWG en zijn dé mediaprijzen in de Nederlandse communicatiebranche. De awards werden in 2001 voor het eerst uitgereikt. Op 24 mei 2017 worden de AMMA Awards uitgereikt in Theater Amsterdam. Tijdens de awardshow worden de 11 felbegeerde mediaprijzen uitgereikt aan die individuen, teams, bureaus, en onderzoeken die afgelopen jaar in de mediabranche boven zichzelf zijn uitgestegen. De mediabranche zit (nog steeds) in de lift.

Voor alle nominaties en meer informatie over de awardreiking, klik hier: AMMA Awards.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.