Kom+naar+de+opening+van+de+nieuwste+Haagse+eventlocatie+%289000m2%29
Nieuws

Kom naar de opening van de nieuwste Haagse eventlocatie (9000m2)

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE – Een modern industrieel karakter, royale hallen, marmeren vloeren en multifunctionele zalen met een stijlvolle look-and-feel, dat is GIA Trade & Exhibition Centre; dé nieuwe locatie voor zakelijke evenementen, bijeenkomsten en congressen in Den Haag. Op 29 september opent de locatie officieel haar deuren; dé kans voor eventmanagers en organisatoren om deze unieke venue van dichtbij te ervaren.

GIA Trade & Exhibition Centre heeft een centrale ligging in Den Haag, op korte afstand van het politieke centrum, toeristische attracties en culturele bezienswaardigheden. De venue bestaat uit drie verdiepingen met meerdere riante zalen, diverse break-out rooms en kantoorruimte voor eventmanagers. De flexibele schuifwanden zorgen ervoor dat alle ruimtes multifunctioneel, en naar individuele behoefte, zijn in te delen voor gezelschappen van 5 tot 5000 personen. Van kleinschalige vergaderingen en productpresentaties tot uiteenlopende zakelijke evenementen, vakbeurzen en exposities.

De locatie is vanzelfsprekend voorzien van de modernste technieken en prestatiemogelijkheden. Het klimaatsysteem zorgt voor elke gewenste temperatuur, het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk en er zijn twee grote sanitaire ruimten, diverse kleinere toiletgroepen en twee gehandicaptentoiletten.
Voor een succesvolle bijeenkomst bent u geheel vrij om uw eigen vertrouwde leveranciers in te zetten, of gebruik te maken van de professionele partners van GIA Trade & Exhibition Centre. Kortom, alle ingrediënten om van uw zakelijk evenement een succes te maken en een onuitwisbare indruk achter te laten bij uw klanten.

Op donderdag 29 september (van 15:00 - 18:00 uur) introduceert GIA Trade & Exhibition Centre zichzelf aan de evenementenbranche. Namens EventBranche.nl nodigen wij u dan ook van harte uit voor dit bijzondere netwerk - en openingsevent. Dé mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer de locatie te bekijken en in contact te komen met andere meeting- en eventprofessionals en service leveranciers. Bent u geïnteresseerd en wilt u een graag een kijkje komen nemen achter de deuren van dit voormalig distributiecentrum? MELDT U DAN GRATIS AAN.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.