De+Produktiewinkel+neemt+ShowEquipment+over
Nieuws

De Produktiewinkel neemt ShowEquipment over

EVENEMENTENTECHNIEK - ShowEquipment en De Produktiewinkel gaan verregaand samenwerken en komen onder hetzelfde dak terecht aan de 1e Loswal in mediastad Hilversum. 'De overname is een positief geluid in deze economische tijd en biedt geweldige kansen', is de reactie van Jeroen Akkerman en Hans Mackaay.

De komende en gaande man bij ShowEquipment: de nieuwe eigenaar Jeroen Akkerman (rechts) en Hans Mackaay hebben alle reden tot tevredenheid na de overname van ShowEquipment.

Jeroen Akkerman, de enthousiaste nieuwe eigenaar van het bedrijf in evenemententechniek, ziet een wens in vervulling gaan. 'Er was al synergie onder de motorkap doordat we ShowEquipment als preferred supplier hadden.. Alle raderen passen nu nog beter in elkaar nu we onder dezelfde paraplu komen.
Ik beschik nu over twee goedlopende bedrijven, die elk van hun eigen kracht uitgaan, maar waar de combinatie de spreekwoordelijke 1+1=3 oplevert: De Produktiewinkel als Concept-en Eventsupport bureau, (ondersteund door een media afdeling) en ShowEquipment als service-gerichte techniekleverancier die helemaal thuis is in de B2B wereld.'

Toekomst
Voormalig ShowEquipment eigenaar Hans Mackaay was na bijna 30 jaar toe aan een nieuwe uitdaging. 'Na 25 jaar begon het een beetje te kriebelen. Door de opkomst van digitale media zag ik nieuwe mogelijkheden, die mij zeer aanspraken. Op dat terrein ben ik me gaan verdiepen en zal ik ook blijven samenwerken met De Produktiewinkel. Het gaat me best een beetje aan het hart, dat ik afscheid moet nemen van een bedrijf, dat ik vanaf de grond heb opgebouwd. Maar aan de andere kant ben ik verheugd, dat ik het stokje heb kunnen overdragen aan iemand, die de markt als geen ander kent en zijn sporen in de eventbranche heeft verdiend. ShowEquipment gaat onder zijn leiding een prachtige toekomst tegemoet.'

Verandering
Akkerman benadrukt, dat er voor de klanten van ShowEquipment in die zin niets verandert, dat de crew blijft met de bekende gezichten en dat ook – belangrijker nog – de service en kwaliteit op het bekende hoge niveau zullen worden gehandhaafd. 'Verder betekent de overname voor de klant nog meer ideeën. Daar draait het tenslotte allemaal om in de eventbranche', aldus Akkerman.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.