%27De+oude+eventprof+staat+middenin+de+toekomst+van+vroeger%27
Nieuws

'De oude eventprof staat middenin de toekomst van vroeger'

EVENTBRANCHE MAGAZINE - 'Een aanstormende generatie ‘Event Youngsters’ probeert zijn weg te vinden maar wordt ernstig gehinderd door de overrijpe ervaring van grijze mannen met penskes en tuthola’s met asymmetrische kapsels', is de opening van columnist Frans Miggelbrink die in het komende EventBranche Magazine een helder punt maakt.

'Mannen en vrouwen die liever stagiaires affikken dan samen stappen te zetten met de kennis van een nieuwe generatie. Een beetje de gearriveerde creatieve grijze kuif uithangen. Zuchten met ‘Internal Branding’ over grote mensen programma’s waar jongeren ‘in moeten groeien’.

Ondertussen drukt onze data-samenleving ze steeds verder richting het derde buitenhuis, vierde relatie met nieuwe leg en cardioloog. Ze staan midden in de toekomst van vroeger. Geen benul dat de evenementenwereld zichzelf opnieuw uitgevonden heeft. Maar wel met de mond vol van ‘dat luisterende oor’ dat ze zijn: ‘met de deur open’. Meer zijn ze ook niet. 


'Geen benul dat de evenementenwereld zichzelf opnieuw uitgevonden heeft.'


Een luisterend oor waar de grijze haren als een bos uitgroeien en waar niets meer binnenkomt. Ze breken de nek over kansen die voorgeschoteld worden door aanstormende jongeren, maar ze laten ze gewoon liggen. Het zelfbeeld is compleet ‘over the date’. 

Beste Old School. Dat deze column op je bureau is vastgeniet is geen toeval.' 

 

- Frans Miggelbrink is columnist, dagvoorzitter en nog veel meer -


Het EventBranche Magazine heeft nog veel meer aandacht voor jong talent en ervaren experts. Geen lid? Dat moet wel als je eventprof bent...

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.