De+Lievelinge+als+zakelijke+eventlocatie%3A+een+goed+bewaard+geheim
Nieuws

De Lievelinge als zakelijke eventlocatie: een goed bewaard geheim

EVENEMENTENLOCATIE - Sinds een jaar zijn Petra de Vries, eigenaresse van NICE Projects & Events, en Thomas Nova, van camping- en eventlocatie De Lievelinge, een samenwerking aangegaan. En hoewel De Lievelinge regelmatig wordt gevonden door bruidsparen en campinggasten uit zowel binnen- als buitenland, is de eventlocatie voor het bedrijfsleven nog altijd een goed bewaard geheim.

Denk kunstzinnig glamperen, festivalchic dineren, duurzame materialen en een groene oase van rust; dit is de veelzijdigheid van een bijzondere eventlocatie: De Lievelinge. Verscholen in het Lingebos dichtbij Gorinchem (Zuid-Holland), is deze locatie bij uitstek geschikt voor bedrijven die hun evenement op een andere manier durven te organiseren.

'Van bedrijfsbijeenkomsten en relatiedagen in de Spiegeltent, een congrestival, beurs of outdoor activiteit in Verweggistan (een groot terrein aan het privémeer) tot aan workshops of break-out sessies in één van de creatieve accommodaties. Lekker los of juist strak georganiseerd, met of zonder overnachting en van kleine groepen tot enkele duizenden. Wij vinden het leuk als een bedrijf het evenement van zijn dromen kan organiseren', aldus Petra de Vries en Thomas Nova.

De locatie doet aan als een festivalterrein maar biedt veel inspiratie voor bedrijven die het graag nét even anders willen doen. 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.