De+koffie+printer+is+er+nu+ook+voor+zakelijke+evenementen%21
Persberichten

De koffie printer is er nu ook voor zakelijke evenementen!

CATERING - Je kent ze wel; cappuccino’s waarbij een barista een hartje in het melkschuim schenkt. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wat dacht je van je bedrijfslogo, een motiverende boodschap of zelfs het gezicht van je directeur in je koffie?

Koffie printer

Het is mogelijk met een koffie printer. Deze machine is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. In plaats van inkt wordt koffie-extract gebruikt. Hierdoor blijft de smaak van de koffie onveranderd. Met de inkt kan iedere gewenste afbeelding op het melkschuim geprint worden.

Hoe werkt het?
Plaats de cappuccino onder de printer. Gebruik de tablet om je gewenste tekst te typen, een plaatje te selecteren of om je logo of foto te uploaden. Liever zelf een foto maken? Gebruik je eigen telefoon en stuur hem via wifi naar de printer. In enkele seconden wordt jouw persoonlijke cappuccino geprint.

Voor zakelijke evenementen
Twee jaar geleden is de koffieprinter geïntroduceerd in de VS en later in Azië. Op de Horecava 2018 is de latte-art printer geïntroduceerd voor Nederlandse horecazaken. Vanaf heden is de koffie printer ook te huur voor zakelijke evenementen als beurzen, congressen en bedrijfsfeesten bij Bar Company. Bar Company verhuurt mobiele koffiebars met baristi op locatie. Mede-eigenaar Tim Wildenbeest;  ‘De koffieprinter is een ideale manier om je gasten, collega’s of bezoekers te verrassen. Daarnaast biedt het printen van teksten, logo’s of foto’s unieke marketing mogelijkheden. We zien dat er veel geprinte koffies op social media gedeeld worden’.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.