De+beste+10+sprekers+van+Nederland%3A+Peter+van+Uhm+op+1
Nieuws

De beste 10 sprekers van Nederland: Peter van Uhm op 1

SPREKERSBUREAU - Aan de hand van de beoordelingen van opdrachtgevers komt Assemblee met de top 10 van beste sprekers van Nederland. Peter van Uhm, voormalig commandant der strijdkrachten, werd door het sprekersbureau en haar klanten verkozen tot de beste spreker van Nederland.

Foto: Peter van Uhm, Assemblee.nl

Assemblee maakte de lijst van topsprekers bekend tijdens de bijeenkomst van het Genootschap voor Eventmanagers over sprekers. Uit de zaal met eventmanagers kwam een lange lijst met goede sprekers, waarbij onder meer Marc Lammers en Alexander Klopping meerdere keren werden genoemd. Opvallend in de lijst van meest gewaardeerde sprekers van Assemblee: het zijn bijna allemaal oud-topmannen.

De top 10 van Beste Sprekers volgens Assemblee:

1. Peter van Uhm (generaal bd)
Van Uhm maakte enorme indruk met zijn toespraak tijdens de Dodenherdenking op De Dam, maar internationale faam als spreker maakte hij al tijdens TEDx Amsterdam:



2. Herman Wijffels (SER)
3. Jeroen van der Veer (Shell)
4. Paul Schnabel (SCP)
5. Jan Rotmans (wetenschapper)
6. Jan Kees de Jager (minister)
7. Ruud Koornstra (duurzaam ondernemer)
8. Michiel Muller (entrepreneur)
9. Leen Zevenbergen (ondernemer)
10. Henriëtte Prast (wetenschapper) 

Tom Vroemen (crowdfunding) werd verkozen tot grootste sprekerstalent. EventBranche.nl is ook erg benieuwd naar uw mening: wat is volgens u een hele sterke/geschikte spreker en waarom? Waarom paste deze spreker juist op uw evenement? Hieronder kunt u reageren en met elkaar de discussie aan gaan.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.