Dag+van+het+Evenement%3A+de+Bijenkorf+spreekt+over+B2C+events
Nieuws

Dag van het Evenement: de Bijenkorf spreekt over B2C events

DAG VAN HET EVENEMENT - De Dag van het Evenement is nu zo ver dat het gerust mag zeggen: het ochtendcongres van #DVHE is het beste congres over evenementen ooit! Ook manager PR en Events, Suzanne van de Velde, van de Bijenkorf komt spreken.

Van de Velde zal ingaan op de rol van evenementen binnen de marketing- en communicatiemix van de Bijenkorf. Daarbij is de warenhuisketen een prachtig voorbeeld van een groot A-merk dat evenementen een prominente rol geeft binnen hun marketing- en communicatiestrategie.

De Bijenkorf is met haar strategische inzet van evenementen op zoek naar online viral spin-off (zie foto), om ‘the talk of the town’ te worden met events in grote steden (events die tevens online te volgen zijn), of met het grootschalige event Turn on the Lights als feestseizoen-opening. Het evenement als impactvol B2C-kanaal.

Naast de Bijenkorf spreekt ook Heineken over hoe eventmarketing haar label Sol een enorme boost heeft gegeven, spreekt Cor Hospes over contentmarketing en de rol van events, Tim Meuleman over C2B en hoe belangrijk evenementen daar bij zijn, Rob Captijn over de ROI van events en presenteren we vrijdag een internationaal A-merk dat tot voor kort alleen online 'bestond', maar daar met evenementen verandering in brengt.

INSCHRIJVEN?
>> Het congres van #DVHE is alleen toegankelijk voor opdrachtgevers van evenementen (marketeers en communicatieprofessionals). Die doelgroep willen wij enthousiast maken en inspireren. Dus bent u marketeer of communicatieprofessional en wilt u meer weten over de impact van events? Schrijf dan vandaag nog gratis in (twv 299,- euro). Ga naar www.dagvanhetevenement.nl/registratie/ en gebruik de code: DVHE2014EB

>> Branchegenoot?
Ook dan kun je aanwezig zijn. Na het congres nemen wij de marketeers en communicatieprofessionals mee na een interaciteve inspiratievloer, voor een lunch aangeboden door de tientallen exposanten. Ook jij kunt exposant zijn: www.dagvanhetevenement.nl/exposeren/  
Als exposant krijg je een congreskaart voor jezelf en voor 3 opdrachtgevers, als relatiegeschenk. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.