CrowdLED+maakt+van+RTL+event+in+rijdende+tram+opvallende+bezienswaardigheid
Nieuws

CrowdLED maakt van RTL event in rijdende tram opvallende bezienswaardigheid

EVENT GIMMICKS GADGETS INNOVATIES - Het was al een onconventionele keuze, een rijdende tram als evenementenlocatie, maar door de inzet van de polsbandjes van CrowdLED werd het helemaal een opvallende verschijning in de Amsterdamse binnenstad. De RTL Late Night DJ tram kreeg tijdens Amsterdam Dance Event veel bekijks.

Zoals ieder jaar stond afgelopen oktober heel Amsterdam in het teken van Amsterdam Dance Event (ADE), één van ’s werelds grootste muziekevenementen, waar honderden artiesten, clubs en record labels 5 dagen lang shows geven in de sfeer van de alom bekende Dance muziek. ’s Werelds grootste DJ’s waren deze week te vinden in onder andere de Heineken Music Hall,  de Ziggo Dome en de Arena. Voor veel bedrijven een ideale kans zich te mengen in de wereld van Electronic Dance Music.

Ook RTL besteedde deze week veel aandacht aan het Amsterdam Dance Event. Dit jaar had RTL Late Night het idee om de RTL Late Night tram om te bouwen tot een DJ tram en daarmee door Amsterdam heen te rijden. Met DJ’s zoals Sunnery James & Rian Marciano, Kriss Kross, Oliver Heldens en Sam Feldt draaide het uit tot een gaaf concept. Feestgangers kregen de kans hun route met het openbaar vervoer te vervolgen met verschillende optredens en een te gekke sfeer. 'Tijdens deze DJ tramtochten door Amsterdam, kregen de bezoekers LED armbanden om, die licht gaven in verschillende kleuren. CrowdLED heeft deze armbanden mogen verzorgen. De LED armbanden konden op afstand worden bestuurd, waardoor het publiek oplichtte in feestelijke kleuren. Door de LED armbanden van CrowdLED kreeg de tram een goede toevoeging aan zijn verlichting. Er ontstond een leuke, unieke vorm van interactie met het publiek. Zo kreeg de RTL Late Night tram dat extra beetje feestelijkheid, wat het tot een geweldig evenement bracht', aldus Paul Reuwer van CrowdLED.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.