CLC%2DVECTA+zet+audiovisuele+bedrijven+om+tafel
Nieuws

CLC-VECTA zet audiovisuele bedrijven om tafel

BREUKELEN / BRANCHEVERENIGING - Branchevereniging CLC-VECTA organiseert tijdens de AV Manifestatie in Expo Houten een ronde tafel gesprek met audiovisuele toeleveranciers. Ook u kunt zich mengen in de discussie.

René de Kok Commercieel Manager van branchevereniging CLC-VECTA: 'De AV-bedrijven die actief zijn in deze branche hebben te maken met specifieke vraagstukken en ontwikkelingen. Om inzicht te krijgen in deze vragen, ontwikkelingen en mogelijkheden om elkaar te versterken, organiseert CLC-VECTA een AV Ronde Tafel Sessie op 18 mei.'

Programma
De Ronde Tafel Sessie vindt plaats tijdens de AV Manifestatie in Expo Houten en zal bestaan uit een korte inleiding en een interactief gedeelte in de vorm van een Ronde Tafel discussie waarvoor onderwerpen vooraf gemeld kunnen worden bij René de Kok. Afsluitend wordt er van gedachten gewisseld over de samenstelling van een AV-Platform binnen CLC-VECTA.

14.00 Inleiding
- Actuele ontwikkelingen
- De meerwaarde van een aansprakelijkheidsverzekering en VECTA Garantiefonds

14.30 Ronde Tafel discussie o.l.v. Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA

15.30 Samenstelling AV-Platform binnen CLC-VECTA

Aanmelden
De Ronde Tafel Sessie én de AV Manifestatie zijn, na aanmelding vooraf, gratis toegankelijk.

>> Aanmelden Ronde Tafel Sessie
>> Aanmelden AV Manifestatie

Onderwerpen
Wil je gebruik maken van de mogelijkheid onderwerpen aan te dragen voor de Ronde Tafel discussie? Dan kun je een e-mail sturen met jouw suggestie en een korte motivatie naar René de Kok, Commercieel Manager CLC-VECTA. Deze Ronde Tafel Sessie is bedoeld voor AV-bedrijven die actief zijn in de Live Communication Branche. Andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden, echter is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vindt inschrijving plaats op volgorde van binnenkomst.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.