Nieuwe+private+dining+eventlocatie+in+Amsterdam
Nieuws

Nieuwe private dining eventlocatie in Amsterdam

PARTYCATERING - De Artiesten Culinaire Concepten & Events, naar eigen zeggen een georganiseerde mengelmoes van culinaire gekken en bevlogen organisatoren met als thuisbasis het TOBACCO Theater, is een nieuwe samenwerking aangegaan met The Playing Circle; eigenaar van The Cristofori Dining. Gezamenlijk bieden zij een private dining eventlocatie in hartje Amsterdam.

Fotocredits: The Cristofori Dining

De locatie, dat tevens ook bereikbaar is per boot, heeft een oppervlakte van 340m2 en biedt ruimte aan 100 personen in private diner setting, 150 personen tijdens een walking dinner of feest en 120 personen in theateropstelling. Kortom, een inspirerende ruimte voor vergaderingen, luxe diners, netwerkbijeenkomsten en intieme voorstellingen. Via The Playing Circle is het ook mogelijk om de locatie overdag te huren voor meetings, productpresentaties of als congreslocatie.

De Artiesten spelen hierbij in op de vraag naar private dining locaties in Amsterdam voor grote (zakelijke) groepen. Erik van Wilsum vertelt namens De Artiesten aan Greater Venues: ‘Kiezen uit standaard menu’s zal niet gebeuren; we gaan met je de brainstorm in: hoe zie jij het diner en wat wil je anders dan anders? Waarom wil je dat, en vooral: waarmee gaan we dat vertalen op, naast en boven de tafel. En onder de tafel? Ja, ook daar! We creëren jouw eigen restaurantje, om het zo maar te zeggen. Je bent baas in eigen thuis.’

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.