Nieuwe+bestuursvoorzitter+voor+event%2D+en+partycateraar+platform+ONCE
Nieuws

Nieuwe bestuursvoorzitter voor event- en partycateraar platform ONCE

EVENEMENTENCATERING PARTYCATERING - ONCE (Officieel Netwerk Catering & Events) heeft sinds deze week een nieuwe bestuursvoorzitter. Na 5 jaar van groei en ontwikkeling geeft Wim Wiersma het stokje over aan Michiel Meier Mattern.

Foto v.l.n.r.: Michiel Meier Mattern en Wim Wiersma

ONCE is het exclusieve platform voor party- & eventcateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door het verschil te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, HACCP certificering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. ONCE is de overkoepelende organisatie die de party- & eventcatering branche vertegenwoordigt én ondersteunt.

Sinds 12 april is Michiel Meier Mattern officieel ingetreden in zijn voorzittersfunctie. Michiel heeft de juiste kwaliteiten voor deze functie en is vastberaden ONCE naar een hoger niveau te tillen. Michiel is een expert op het gebied van Food & Hospitality, en heeft gewerkt voor onder andere; KLM Catering, Holland Casino en Bacardi Martini. De laatste 13 jaar heeft hij gefungeerd als DGA van Farm Fresh. Mattern heeft de wens om ONCE uit te bouwen tot een solide bouwwerk, met vele functionaliteiten. Met name het versterken van de onderlinge samenwerking tussen de cateraars en de Preferred Partners, staat hoog in het vaandel.

ONCE nam afscheid van Wim Wiersma, die binnen het bestuur van ONCE veel heeft betekend voor de groei en ontwikkeling van het platform. Een aantal van de hoogtepunten die hij heeft mogen aansturen zijn het 10-jarig bestaan van NVEP, de verandering naar ONCE en het ‘ONCE in a Year Event' tijdens de Gastronomie beurs in Utrecht, in november 2013. De leden hebben Wiersma bedankt voor zijn inzet en het luisterend oor, welke hij heeft geboden gedurende de jaren van het voorzitterschap.

Onlangs gaf Wiersma nog een uitgebreid interview over zijn visie op de cateringbranche en de zware tijden voor event- en partycateraars, die nu echt wel voorbij lijken te zijn.
>> Lees hier het volledige interview (Bron: Misset Catering)


 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.