Nieuw+managementteam+Famous+Flavours
Nieuws

Nieuw managementteam Famous Flavours

EVENEMENTEN PARTYCATERING - Sinds kort wordt partycateraar Famous Flavours geleid door een nieuw managementteam. De herstructurering van de organisatie sluit aan bij de ambitie nog klantgerichter en efficiënter te gaan werken.

Foto v.l.n.r.: Ilse Lugard, Dick Schaaf en Michael de Mooij van Famous Flavours

Het managementteam bestaat uit drie personen die samen de dagelijkse leiding op zich nemen. Dick Schaaf zal als culinair manager de dagelijkse leiding van het uitgebreide keukenteam op zich nemen. Michael de Mooij is als algemeen manager verantwoordelijk voor de planning en organisatie. Ilse Lugard geeft leiding aan het sales- en accountteam.

‘De afgelopen jaren maakt Famous Flavours een bijzondere groeiperiode door. Steeds vaker weten klanten ons te vinden en om hen optimaal te bedienen en ze te blijven verbazen hebben wij geïnvesteerd in ons management. Dick en Ilse zijn al jaren belangrijke pijlers in onze organisatie. Deze stap is voor hen een logisch vervolg. Michael de Mooij is een aantal maanden geleden begonnen als algemeen manager. De gecombineerde ervaring van deze drie maakt dat wij klaar zijn om ook de komende jaren weer veel mooie evenementen tot een succes te maken’, aldus Tobias Overgoor (directeur en oprichter Famous Flavours).

Famous Flavours won onlangs de Misset Horeca Award voor beste party- en eventcateraar 2015.

Over Famous Flavours
Sinds 2008 verzorgt Famous Flavours evenementen die onderscheidend zijn in ieder segment. Bij de organisatie hiervan draait alles om smaak en stijl; van de aankleding en de presentatie tot en met de culinaire details. Smaak gaat daarbij niet alleen maar over lekkere gerechten, het gaat over alles wat daarbij komt kijken. De aankleding, de bediening, en een vlekkeloze organisatie. De afgelopen jaren maakt Famous Flavours een periode van groei door. Steeds vaker weten grote (internationale) opdrachtgevers als Qatar Airways, DNB, Gucci, Philips en ABN Amro de cateraar te vinden voor de organisatie van hun evenementen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.