Manager+Operations+Van+Der+Linde+naar+Famous+Flavours
Nieuws

Manager Operations Van Der Linde naar Famous Flavours

EVENTTRANSFERS - Michael de Mooij zal vanaf 1 oktober het team van partycateringbedrijf Famous Flavours versterken. De Mooij zal als algemeen manager de dagelijkse leiding over het eventteam op zich nemen.







Met zijn uitgebreide ervaring en expertise, bij o.a. Van der Linde Catering en Grand Catering, en een feilloos gevoel voor gastheerschap past hij perfect bij Famous Flavours. De Mooij heeft in het verleden bewezen dergelijke ambitieuze projecten van A tot Z te kunnen leiden. Zo was hij het afgelopen jaar verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de Nuclear Security Summit in Den Haag.

'We zijn erg blij dat we met de komst van Michael een ervaren en getalenteerde cateringprofessional aan ons team kunnen toevoegen. Zijn ambitie en visie sluiten naadloos aan bij onze groeiplannen voor de toekomst', aldus Tobias Overgoor, algemeen directeur Famous Flavours.

Over Famous Flavours
Sinds 2008 verzorgt Famous Flavours evenementen die onderscheidend zijn in ieder segment. Bij de organisatie hiervan draait alles om smaak en stijl; van de aankleding en de presentatie tot en met de culinaire details. De afgelopen jaren maakt Famous Flavours een periode van groei door. Steeds vaker weten grote (internationale) opdrachtgevers als Qatar Airways, DNB, Gucci, Philips en ABN Amro de cateraar te vinden voor de organisatie van hun evenementen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.