Maartje+Nelissen+van+The+Food+Line%2DUp+is+Hotello+of+the+Year+2016
Nieuws

Maartje Nelissen van The Food Line-Up is Hotello of the Year 2016

CATERING EVENEMENTEN - Tijdens het HotelloTOP Year Event 2016 is Maartje Nelissen van The Food Line-Up verkozen tot Hotello of the Year 2016. Deze award wordt jaarlijkst uitgereikt aan de hotello die het meest succesvol is gebleken volgens mede-hotello's.

Nelissen won de prestigieuze award dankzij haar werk bij The Food Line-up, het cateringbedrijf dat zij in 2012 heeft opgericht. Nelissen is met The Food Line-up begonnen om een nieuwe standaard binnen de foodservice-industrie te zetten. 'Ons bedrijf is een melting pot van wijnfanaten, bierfreaks, gastvrijheidsgoeroes en wereldverbeteraars. Ik kijk er echt onwijs naar uit om onze industrie samen met andere hotello's van een nog betere nieuwe duurzamere standaard te voorzien.  Hotello zijn is voor mij gastvrijheid en gastvrijheid is de meest pure en oprechte vorm van aandacht,' aldus een super trotse Nelissen. Als winnaares won Nelissen o.a. een reis naar Dubai, waar zij zal deelnemen aan het Dutch Hotello Dubai event.

A Tribe Called Hotello
De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor afgestudeerde hotello's van een erkende Hoge Hotelschoolopleiding in Nederland, die onderscheidend presteren binnen het jaarthema. Dit jaar stond de award in het teken van: ‘A Tribe Called Hotello'. Voor deze 11e editie werden maar liefst 60 hotello's genomineerd.

Na diverse rondes, waaronder een video-pitch en een online stemming, kregen de 3 finalisten uiteindelijk nog één keer de kans zichzelf te presenteren onder het toeziend oog van Wenda Kielstra van Consumatics en Pim Pelser van Dosocial en Brandvitamins. Nelissen liet als winnaares haar concurrenten Mireille Reuling van Vinoos by AMS (HHM '01) en Femke Riel van Stichting Hetwerkvan(HHM '98) achter zich.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.