Joris+Wijnands+nieuwe+operationeel+directeur+Cuisine+on+tour
Nieuws

Joris Wijnands nieuwe operationeel directeur Cuisine on tour

PARTYCATERING - Sinds deze zomer versterken Joris Wijnands als operationeel directeur en per 1 oktober jl. Henriëtte Hamilton-Koolmees als accountmanager het team van Cuisine on tour.

Met de invulling van deze sleutelposities wil de eventcateraar haar performances verder optimaliseren en haar zichtbaarheid en vindbaarheid als specialist in cateringconcepten in de markt verder uitbouwen, aldus partycateraar Cuisine on tour. Dimitri Chalos, eigenaar en directeur van Cuisine on tour: 'Cuisine on tour wordt herkend als een kwalitatief, betrouwbare en creatieve speler. Met de komst van Joris willen wij juist op deze punten onze prestaties verder optimaliseren. Met Henriëtte zullen wij de kansen die zich bieden, beter benutten om meer corporate events te verzorgen, waar het cateringconcept het verschil kan maken. Intussen kan ik met trots vaststellen dat beide professionals het DNA van Cuisine dragen en resultaat al zichtbaar is.'   

Wie is Joris Wijnands?
'Joris Wijnands staat te boek als een gepassioneerd persoon met meer dan 20 jaar ervaring in de Hospitality en Cateringbranche. Vanuit zijn achtergrond als hotelier zijn begrippen als kwaliteit, service en innovatie hem meer dan bekend. Standards die in zijn ogen cruciaal zijn met betrekking tot de groei en continuïteit voor een organisatie. Hij weet kwaliteit op waarde te schatten en heeft een sterk commerciële achtergrond', aldus Chalos. Wijnands: 'Ik vind het een enorm privilege om samen met Dimitri één van Nederlands meest creatieve en culinaire cateraars naar een nog hoger plan te tillen.'

Wie is Henriëtte Hamilton-Koolmees?
'Henriëtte is ruim 7 jaar werkzaam geweest bij Aaaaha! the Actor Factory als sales- en projectmanager. Na deze mooie, leerzame periode heeft zij de overstap gemaakt naar Cuisine on tour. Henriëtte heeft veel evenementenervaring opgedaan en een breed netwerk opgebouwd binnen de evenementenbranche. Tevens bezit zij een passie voor fotografie, waarmee zij evenementen live vastlegt', aldus Chalos. Hamilton-Koolmees: 'Cuisine on tour is een prachtige organisatie. Ik ben trots om samen met het team de zichtbaarheid en marktaandeel van Cuisine on tour te vergroten.'

Wie is Cuisine on tour?
Cuisine on tour is een communicatieversterkende cateraar. Cuisine on tour denkt, creëert  en kookt vanuit de doelstellingen van haar opdrachtgevers. Het uitgangspunt is “Serving your Message”. Cuisine on tour verzorgde o.a. de culinaire invulling op evenementen zoals North Sea Jazz Festival, ANWB - het leukste uitje van Nederland, het Nederlands Film Festival, de galapremière van Dreamgirls, de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht en de Benefit Night Ronald McDonald. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.