Eventcateraar+Famous+Flavours+verwelkomt+twee+nieuwe+collega%E2%80%99s
Nieuws

Eventcateraar Famous Flavours verwelkomt twee nieuwe collega’s

PARTYCATERING - Famous Flavours, eventcateraar uit Amsterdam, is het jaar gestart met de toevoeging van twee nieuwe collega’s aan haar team: Wieteke Lemmen en Robert den Horder. Daarmee haalt de evenementencateraar twee zeer ervaren krachten binnen.

Met ingang van 2017 heeft Famous Flavours haar vaste team versterkt met Wieteke Lemmen. Wieteke was na diverse (banquet)sales- en eventfuncties werkzaam als Eventmanager EMEA bij Belkin en de afgelopen zes jaar als freelance en interim eventmanager onder de naam WietWeetWaarheen. Op die basis ondersteunde ze het Famous Flavours team al een jaar en zo is ze voor velen reeds een bekend gezicht. Wieteke voelt zich in het professionele kleinschalige bedrijf helemaal op haar plek en gaat zich bezig houden met een combinatie van sales en accountmanagement.

Daarnaast is Robert den Horder recent gestart als Algemeen Manager bij Famous Flavours. Robert komt over van Museum Catering/Catering Meesters waar hij doorgroeide van Event Manager tot Operationeel Manager en uiteindelijk Adjunct Directeur. Hij heeft er mede voor gezorgd dat het bedrijf succesvol groeide van 1 tot 7 locaties en een bekende naam kreeg in Den Haag en omgeving. Na 13 mooie jaren was het nu tijd voor de volgende stap in zijn carrière en versterkt hij vol passie en energie het Famous Flavours team.

Patron Cuisinier Tobias Overgoor is erg blij met deze ervaren toevoegingen aan zijn team en kijkt uit naar weer een mooi eventjaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.