DeBorrelFabriek+co%2Dcre%C3%ABert+met+ondernemers+Westergasfabriek
Nieuws

DeBorrelFabriek co-creëert met ondernemers Westergasfabriek

EVENEMENTENLOCATIE PARTYCATERING - DeBorrelFabriek gaat samenwerken met de ondernemers van de Westergasfabriek om lokale dranken en spijzen op te nemen in hun nieuwe F&B aanbod.

Het nieuwe foodconcept werd gepresenteerd tijdens de jaarlijkse Westergasfabriek lenteborrel in de Gashouder. Naast de onderlinge samenwerking tussen de Westergasfabriek, techniekpartner Jurlights en cateringpartner DeBorrelFabriek, stond dit jaar ook de verbinding met de vaste ondernemers van het terrein centraal. Tijdens de avond konden gasten kennismaken met hun producten bij verschillende ‘marktkramen’ en bestond het menu uit gerechten waar ingrediënten van de lokale ondernemers zijn samengebracht door Kris van Helsdingen, de nieuwe chef van de Amsterdamse cateraar. Onder andere Troost, De Bakkerswinkel, en de  Westerwijnfabriek deden mee.

Go local, eat local
De Westergasfabriek is een plek waar vaste ondernemers, evenementen en bezoekers  samenkomen. Het totaal creëert de unieke dynamiek die mensen zo aantrekkelijk vinden aan de plek. De meeste mensen weten dat, maar sommige evenementorganisatoren zijn zich niet altijd even bewust van wat er buiten hun eigen evenement op het terrein gebeurt. Met de lenteborrel wilden de drie partijen de kruisbestuiving tussen die verschillende onderdelen meer zichtbaar maken en laten ervaren.

Samen sterker
De Westergasfabriek, Jurlights en DeBorrelFabriek werken al jaren nauw samen. Samen creëren en ontwikkelen is daar een belangrijk onderdeel van. 'Het karakter van de Westergasfabriek wordt mede bepaald door de authenticiteit en eigenheid van de vaste bewoners op het terrein en het is een belangrijk onderdeel van wie wij zijn. Wij vinden het dus heel mooi dat de verbinding op en tussen events, en de vaste huurders, hiermee sterker wordt en dat DeBorrelfabriek dit juist als een kracht ziet en omarmt', aldus Mark de Kruijk, directeur Westergasfabriek.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.