Buitenplaats+Sparrendaal+zet+zich+zeer+succesvol+in+de+eventmarkt+en+alle+foto%27s
Nieuws

Buitenplaats Sparrendaal zet zich zeer succesvol in de eventmarkt en alle foto's

EVENEMENTENLOCATIE LANDGOED HERENHUIS - 150 eventprofessionals hadden het voorrecht om in een volgepakte nieuwe evenementenlocatie Sparrendaal te genieten van de grandeur en zakelijke mogelijkheden van Buitenplaats Sparrendaal. De bezoekers waren unaniem: toplocatie. Clickshots.nl maakt tientallen foto's van de aanwezigen.

Peter-Paul Swijnenburg heette de bezoekers van het plenaire deel van harte welkom in het indrukwekkende gebouw. Tussen de beschilderde wanden nam Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl de gasten vervolgens mee langs de trends die hij signaleerde tijdens de European Best Event Awards. Om tot slot aan de hand van Wytze de Haan en de briljante en winnende case van The Next Web de gasten nog een paar gouden tips mee te geven. 'Emailuitnodigingen werken echt nog wel hoor, maar je moet ze vooruit plannen en vervolgens A/B testen doen om te zien wat wel en niet werkt. Daarbij is het ook belangrijk dat er voor ieder nieuwe contact een eigen traject is', waren een paar van zijn lessen.

Met de catering van Buitenplaats Sparrendaal zelf in combinatie met prachtig vlees van de winterbarbecue van Grill'nSmoke zag de organisatie louter tevreden gezichten. En dat zag er door de camera van Clickshots.nl zo uit:

>> Alle foto's bekijken en jezelf of collega's taggen? Dat kan via de Facebook pagina van EventBrancheNL

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.