Brussel: geen stad in sluimerstand maar kwaliteitsbestemming voor zakelijke markt

10-07-2017 - INCENTIVE REISORGANISATIE - Een bezoek aan Brussel is naast een kennismaking met de stad van Manneke Pis en de hoofdstad van Europa ook het in contact komen met een leefomgeving die de laatste jaren vaak is getest op haar incasseringsvermogen en flexibiliteit. Spreek je de Brusselaar dan zal hij je vertellen over zijn ervaringen maar nog veel liever laat hij zien welke nieuwe culturele initiatieven en ondernemingen er de laatste tijd zijn opgebloeid.

Er is dus geenszins sprake geweest van een stad in sluimerstand en een ieder zal tijdens een visit.brussel positief  worden verrast en overtuigt van de creatieve en ontspannen sfeer.  

Op de achtergrond links, Hotel Sandton Pillows, Brussel Centre. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de bezienswaardigheden van de stad en een treinstation op loopafstand. In het hotel zelf geen uitgebreide vergaderruimtes of meeting faciliteiten dus echt een plaats om tot rust te komen alvorens naar een meeting of congres te gaan.  

Bijvoorbeeld in de Bozar Cultuurtempel en Theater locatie. 33.000m² aan ruimte van een grote theater & concert zaal tot aan kleine intiemere vergaderplekken te midden van een expositie. Volledig in de stijl van de Brusselse medestichter van de Art Nouveau Victor Horta, is het Maison Autrique te boeken als vergaderlocatie of te bezichtigen met een groep als side-event tijdens een GPS game. Overigens is een stadswandeling aan de hand van een goede stadsgids sterk aan te bevelen. Doorgaans bieden de verhalen, beschrijvingen en authentieke hotspots van de insider direct inspiratie voor de vervolgdagen.     
 

Een goed diner is het minst van je problemen, de stad staat bekend om haar voortreffelijke keuken met doorgaans zeer vriendelijke bediening. De keuze zal dan ook snel gaan over het concept zelf en de geografische ligging, heel hip in het centrum bij Balls & Glory, of middenin een idyllisch park bij La Fabrique en ville of ga je voor een avontuurtje in het ter Kamerenbos waar je met een veerpont oversteekt naar een onbewoond eiland waar je gaat dineren bij Chalet Robinson. Overigens zijn de laatste twee ook perfect af te huren voor VIP-of private dining.Uiteindelijk, waar je ook gaat en voor welk avondvullend programma je ook kiest voor je gasten. In het centrum is alles vrij aardig te belopen. Moet je toch wat verder weg dan is er altijd wel een ervaren luxe vervoerder in de omgeving zoals www.fun-cars.be. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming zal je zien dat zowel de Belgische politie, als  patrouillerende militairen, er alles aan doen om jou en je groep een veilig gevoel te geven tijdens je verblijf en op een evenement zoals onderstaand in Brussel. Dus go visit.brussel!

De Ommegang

Voor meer informatie over meetings, events en groepsreizen in Brussel neem contact op met:

Visit Brussels Amsterdam
Helene Visser
h.visser@visitbrussels.be
020-524 43 45


 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...
 3. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 4. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 5. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners