Bordes+op+de+Borrel%3A+live+radio+op+je+event+met+podcasts+als+content
Nieuws

Bordes op de Borrel: live radio op je event met podcasts als content

ONLINE EVENEMENT - New Business Radio is de nieuwe zakelijke internet radiozender en heeft daarbij ook een interessant concept ontwikkelt voor zakelijke evenementen. Met totaalconcept ‘Bordes op de Borrel’ creëer je samen met je relaties of gasten live content tijdens het business radioprogramma op jouw event of vrijdagmiddagborrel.

Bron: Bordes op de Borrel | lawaaimaker.nl

Zowel met de redactie als het communicatie- en uitnodigingstraject word je aan de hand genomen. Voorafgaand wordt besproken wat het doel is van je boodschap, welke 6 gasten er worden geïnterviewd, en welke thema's er worden besproken die aansluiten op je evenement.

Op de dag van uitzending wordt er een mobiele radiostudio geplaatst en is er plek voor gasten (voor zowel 25 als 500) om de uitzending bij te wonen. Om 15:00 gaat de uitzending ‘on air’ en zal, naast de presentator (Richard Bordes; een veel gevraagd discussieleider, dagvoorzitter, columnist en spreker), de DJ zorgen voor alle benodigde techniek en schakelingen. Met de podcasts die je achteraf direct ontvangt, en dus kan verspreiden via je website, nieuwsbrieven en social media kanalen, zorg je voor content van je event én een groter bereik. 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.