BN%2Ders+spoken+in+The+Amsterdam+Dungeon+voor+goed+doel
Nieuws

BN-ers spoken in The Amsterdam Dungeon voor goed doel

Vrijdag de 13e staat The Amsterdam Dungeon in het teken van de Bart Foundation. Van 17.00 uur – 20.30 uur lopen bezoekers verschillende bekende Nederlanders tegen het lijf in de donkere kerkers van The Amsterdam Dungeon.

Oog in oog staan met Emile ‘Tsjakkaa!’ Ratelband als beul van de Spaanse inquisitie. René Mioch met de pest en Ellemieke Vermolen als heks. The Amsterdam Dungeon staat op zijn kop.
 
“Vrijdag de 13e wordt een spannende, maar ook komische avond, als de bekende Nederlanders en ikzelf een spannende rol gaan vertolken in The Amsterdam Dungeon.

De bedoeling is om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld op te halen voor de Bart Foundation, iets wat moet gaan lukken gezien de uitermate griezelige locatie én de bijzondere datum”, aldus Patrick Kicken, dj van Kicken wordt Wakker bij radio Veronica.
 
Naast Patrick Kicken, Emile Ratelband, Rene Mioch en Ellemieke Vermolen kruipen ook Bart Chabot, Margje Teeuwen, Mari van de Ven en Johan Vlemmix in een griezelige rol uit de geschiedenis. Geheel gekleed in Dungeon stijl en griezelige grime zetten zij hun beste beentje voor om een groot bedrag op te halen voor de Bart Foundation.
 
 “Ter nagedachtenis van Bart de Graaff en zijn ludieke acties en de parellen die wij zien bij dit evenement, hebben wij gekozen voor een samenwerking met de Bart Foundation”, vertelt Marketing Manager Nicole de Klerk.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.