Blue+Luna+produceert+openingsshow+met+120+artiesten
Nieuws

Blue Luna produceert openingsshow met 120 artiesten

EVENEMENTENBUREAU - Voor de opening van paardensportarena Tops International Arena en de tiende editie van de Longines Global Championships Tour, die de beste springruiters wereldwijd een podium geeft, produceerde Blue Luna een openingsshow met meer dan 120 artiesten.

Op een oppervlakte groter dan een voetbalveld, mét ook nog eens de diverse hordes, werd een 'Olympische' choreografie gemaakt voor de 120 musici, zangers en dansers. Naast de choreografie moest natuurlijk ook de muziek door de diverse instrumentgroepen gerepeteerd worden, want alles werd live ten gehore gebracht. Het resultaat werd een totaalbeleving waarin diversiteit en herkenning samenkwamen op een erg bijzondere manier. Stromen artiesten vulden de arena en beetje bij beetje kwam deze echt tot leven.

'Stal Tops is een wereldspeler en vernieuwer in de springruiter-sport, een sport met een lange traditie. Traditie, vernieuwing en de liefde voor het vak stonden bij ons centraal in het bedenken van een opening. In de openingsshow hebben wij de liefde voor de paardensport vertaald naar onze liefde voor muziek. Daarnaast wilden we iets blijvends creëren, dat gebruikt kan worden bij hun wereldwijde toernooien. Dit resulteerde in een nieuw ‘anthem’ dat een zo grootse arena, en zo’n uniek sport-event waardig is', aldus Willemijn van Hussen van BlueLuna.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.