Bilderberg+sluit+overeenkomst+voor+alle+bijeenkomsten+van+Coaches+Betaald+Voetbal
Nieuws

Bilderberg sluit overeenkomst voor alle bijeenkomsten van Coaches Betaald Voetbal

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Bilderberg en Coaches Betaald Voetbal (CBV), de belangenorganisatie voor Nederlandse trainers en coaches in het betaald voetbal, hebben een samenwerkingsverband gesloten. De Bilderberg hotels hebben zich in de loop der jaren gespecialisseerd in het accommoderen van sport- en voetbalteams, dus lijkt de keuze een logisch gevolg van een duidelijke specialisatie van de locatie.

Foto: Bestuur Coaches Betaald Voetbal

Bilderberg wordt daardoor de vaste accommodatiepartner van CBV. Naast de vele voetbalteams uit binnen- en buitenland die regelmatig voor wedstrijden of een trainingskamp bij een van de Bilderberg hotels verblijven, zullen nu ook alle vergaderingen van CBV door Bilderberg worden gefaciliteerd.

Vijf jaar geleden heeft Bilderberg een speciaal sportconcept in de markt gezet, met voetbal als belangrijkste pijler. De hotels bieden de benodigde faciliteiten en zijn geheel afgestemd op de specifieke wensen van deze sportieve gastengroep. Daarnaast is door de chef-koks een speciaal voedingsprogramma ontwikkeld. Veel internationale sportploegen verbleven in één van de Bilderberg hotels. Inmiddels is de keten specialist in het onderbrengen van grote sport-teams.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.