Bijna 400 eventprofs en opdrachtgevers naar Worldhotel Wings

17-03-2017 - BRANCHEBORREL WORLDHOTEL WINGS - Dat eventprofessionals en opdrachtgevers in zulke grote getalen richting Worldhotel Wings op vliegveld Rotterdam Den Haag gaan op maandag 20 maart, is wel uit te leggen: het hotel heeft veel ruimte voor evenementen en meetings en dus écht iets te bieden. Daarnaast is het programma van de borrel divers en effectief.

Worldhotel Wings Airport Rotterdam The Hague is een must see voor eventprofessionals. Die conclusie is al getrokken door bijna 300 eventprofs en ook u kunt er nog bij zijn.

Het hotel, gelegen op het snel groeiende vliegveld, heeft vele meetingzalen, een prachtig auditorium en een heuse evenementenhangaar. Maar daarnaast zijn er nog veel meer accommodaties, faciliteiten en prima catering. De EventBranche Borrel op maandag 20 maart is dan ook de perfecte manier om kennis te maken met de mogelijkheden van Worldhotel Wings.

Speciaal voor de nieuwkomers is er al vanaf 16.00 uur een programma. Met onder meer speeddates, kennistafels etc etc. Om 17.00 uur starten 3 interessante workshops voor alle Brancheborrelbezoekers: 

 

     

Workshop: Tips en tricks bezoekersregistratie

Een interactieve workshop over bezoekersregistratie waarin u samen met deRegistratiebalie ontdekt waar de mogelijkheden zitten van een goed registratietraject. Hoe creëer je een WIN-WIN-WIN situatie en betrek je het registratiesyteem bij de verbetering van de ROI . Bezoekersregistratie is meer dan ticketing, toegangscontrole en een naambadge.

 

 

Edwin Hendriks

 

     

Workshop: Learn from The Best

In de sessie van EventBranche.nl gaan we achter de schermen en duiken we de diepte in aan de hand van één van de winnende evenementen van de Gouden Giraffe 2016. Waarom zijn bepaalde keuzes gemaakt? Hoe zijn doelstellingen behaald? Wat moeten we leren van deze case? Zijn er tips waar eventprofessionals iets aan hebben? En natuurlijk: wat was de kracht van het evenement? Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van een awardwinning event.

 

Sjoerd Weikamp

 

     

Workshop: Meeting in het buitenland?

Kom meer te weten hoe een verkeersbureau werkt. Hoe werkt BTW teruggave. Switzerland Convention & Incentive Bureau en PricewaterhouseCoopers nemen je mee op reis.

 

Lisette van Dolderen

 


Het complete programma:
 

Programmaonderdeel Starttijd

Deuren open nieuwkomers

Start nieuwkomers sessie

Deuren open bezoekers

Start workshops

Einde workshops

Start EventBranche Borrel en kennistafels

Einde EventBranche Borrel

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel...
 2. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague...
 3. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...
 4. Landal GreenParks

  Ooit gedacht aan een vakantiepark als eventlocatie? Mix zakelijk met leisure op...
 5. Losberger De Boer

  Losberger De Boer verzorgt hoogwaardige, tijdelijke accommodaties voor...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners